Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hofer Telekom, HoT

Hofer Telekom, HoT

Sem na Bobu in sem šla prav preštudirat tole ponudbo Hoferja.
– cena na zakupljene minute in GB je super
– EU gostovanje je super, sicer Bob še ni objavil svoje ponudbe, ampak predvidevam, da bo primerljiva
– cene klicev v tujino/iz tujine, gostovanje v državah izven EU ipd. je tudi cenovno ok

– edina pomanjkljivost je, da plačuješ v naprej in da si moraš za tujino izven EU nafilati račun, prav tako za klice in sms na tuje številke, a ker nikdar ne veš, koliko boš potreboval telefon, je ta zadeva malo zoprna…

Jaz bom zaenkrat kar ostala na Bobu, a kdor nima veliko stikov s tujino in ne kupuje telefonov preko operaterjev, se mu splača preseliti na Hot.

Jaz pa sem slišal s strani uporabnikov, da so hitrosti porazne, ker je hot rangiran kot 3. ponudnik storitev na A1 in se to pozna pri hitrosti interneta. Če pa hočeš višjo hitrost pa moraš doplačat 2€, kar je pol že isto, kot če ostanem na paketu še več.

Glede hitrosti na HoT-u nimam težav.

[/url][/img]

Še test

nekaj ne razumem pri teh prednaročniških paketih – če si zakupim paket npr. tega srednjega za cca 10 e. In potem pošiljam mms-e – ali moram zraven poleg paketa kupiti tudi vrednostnico, da od tiste odšteva ceno mmsov al kako se plačajo?
[/quote]

Imajo že aktivno stran. Plačuješ normalno preko trajnika. Je pa še precej drugih opcij.

https://www.hot.si/

Skratka, najboljša ponudba na trgu.
[/quote]

A si Hofrov interni ali plačanec, da jim to forsiraš?

Ko stopiš mački na rep, zacvili. V čem je težava? Tujina je vključena, 2 ali 3GB so bile do pred kratkim pobožne želje po prenosu podatkov doma. Po vsej verjetnosti si iz konkurence ti, zato ti ni všeč, da se transparentno objavi ponudba. Je pa res, da tudi ostali ponudniki višajo dato, kar je dobro za nas, uporabnike.

NIkakor nisem iz konkurence – sem samo potrošnik. Kot pa verjetno veste, se oglaševanje plača, ne pa zakamuflira na forumu.

Ja, Še več je dober paket. Sin je bil na Bobu – za 12 evrov je dobil 3000 enot in 5 giga podatkov. Za isto ceno (nadgrajeni paket za 2 evra) ima pri Hot 20 giga. In višjo hitrost – 4G.

Ja, Še več je dober paket. Sin je bil na Bobu – za 12 evrov je dobil 3000 enot in 5 giga podatkov. Za isto ceno (nadgrajeni paket za 2 evra) ima pri Hot 20 giga. In višjo hitrost – 4G.
[/quote]

Mislim, da si mislil HoT Maxi. Ta ponuja 20GB in 6000 enot (3000 klici+3000 SMS)

[/quote]

Mislim, da si mislil HoT Maxi. Ta ponuja 20GB in 6000 enot (3000 klici+3000 SMS)
[/quote]

3000 enot po vsakega, ja. To ni skupnih 6000 enot, ker če eno pokuriš, ne moreš črpati iz drugega. 3000 SMS + 3000 minut.

[/quote]

Meni je vseeno, če imam 10, 15 ali 20 GB, ker vedno porabim okoli 8GB in le redko kaj več. 4G pa imajo dandanes vsi, le pri nekaterih moraš doplačat za višjo hitrost. Če pa primerjava hot in telemach pa imam sedaj pri telemachu še unifi in d3go, kar je meni precejšen plus in se ne namreavam temu odrečt za evro nižji račun.

[/quote]

3000 enot po vsakega, ja. To ni skupnih 6000 enot, ker če eno pokuriš, ne moreš črpati iz drugega. 3000 SMS + 3000 minut.
[/quote]

Drži, moj point je bil, da ne moreš primerjati direktno 3000 enot, ki jih imaš na voljo ali pa 2x 3000 enot, ki jih imaš na voljo. 🙂

[/quote]

Drži, moj point je bil, da ne moreš primerjati direktno 3000 enot, ki jih imaš na voljo ali pa 2x 3000 enot, ki jih imaš na voljo. 🙂
[/quote]

A da ne? V vsakem primeru gre za čisti overload, ki ga z normalno uporabo ne moreš skurit. 🙂 Številka za okras.

[/quote]

Meni je vseeno, če imam 10, 15 ali 20 GB, ker vedno porabim okoli 8GB in le redko kaj več. 4G pa imajo dandanes vsi, le pri nekaterih moraš doplačat za višjo hitrost. Če pa primerjava hot in telemach pa imam sedaj pri telemachu še unifi in d3go, kar je meni precejšen plus in se ne namreavam temu odrečt za evro nižji račun.
[/quote]

A te kdo sili? Tudi jaz imam telemach in ni razloga za menjavo. Kdor ima pa Bob in veliko srfa, je pa za razmislit. Da o vseh drugih paketih ne govorimo. Trg se je malo na glavo postavil. Telemach drugače stane 15 evrov, če nimaš trojčka, torej gre za mesečno 3 evre razlike – če vzameš višjo hitrost, drugače celo 5 evrov razlike. Konec leta je pa to že denar.
Unifi – svet drugače še ni videl manj uporabne funkcije. Wifi danes ponuja že vsak pajzelj.

[/quote]

A da ne? V vsakem primeru gre za čisti overload, ki ga z normalno uporabo ne moreš skurit. 🙂 Številka za okras.
[/quote]

Primerjat se ne da, koliko pa kdo porabi, je pa njegova stvar. Strinjam se, da normalen uporabnik ne porabi 20GB podatkov. Pa tut ne telefonira 3000 minut.

[/quote]

Primerjat se ne da, koliko pa kdo porabi, je pa njegova stvar. Strinjam se, da normalen uporabnik ne porabi 20GB podatkov. Pa tut ne telefonira 3000 minut.
[/quote]

Glede porabe mobilnih podatkov pa ne bova prišli skupaj, se gibljem v družbi mladine. 🙂 Še več bi skurili, če bi se dalo.

Zadeva je sledeča. Če mislite, da lahko preko sistema, kot ga je postavil HoT, lupiš, potem se seveda globoko motiš. Hot je preplačniški sistem, ki ga lahko kombiniraš s samodejnim polnjenjem in potene nekakšen postapid. Če ti kaj ni všeč, greš lahko kadarkoli stran.

Kar se tiče največjega paketa pri HoTu. 3000 MIN, 3000 SMS in 50 GB za 14,99€, ZA to ceno sem totralno brezskrben, lahko gledam karkoli. Jaz ga imam, skurim resnično med 15 GB, ampak počasi. Bližajo se pikniki, jaz bom DJ, imam prenosni zvočnik 😉

Od Izimobil sem zelel k Hot-u,pa je Izi iz 3000 enot(mms-sms-min) povecal na 6000 enot-mesec in se ne splaca vec!Neta pa skoraj ne koristim,povsod je wifi.

In Izimobil ima sedaj tudi v ceni EU gostovanja.

Hot paketi so na kožo pisani samo tistim, ki porabijo veliko mobilnih podatkov. In tega tudi ne skrivajo. 🙂

Če rolaš musko gre hitr žez 10gb. Morš pa pazit, da ti ne crkne baterija 🙂

In Izimobil ima sedaj tudi v ceni EU gostovanja.
[/quote]

Sej gostovanje majo itak pr HoT-u tut po redni tarifi.

Biu dolga leta narocnik telekoma nato sm jih skenslu in narocu palet mobi cvekaj, zdej sm pa te dni presaltu na hofer 20giga neta LTE. Edini minus je nakup sim kartice 2e, pa da mors za prenos stevilke met na stari sim kartici 5e da si star operater poplaca stroske. So mi pa zrihtal prenos stevilke v enem dnevu, sm z Vrhnike z vasi in LTE dela tko k mora.

Hot paketi so na kožo pisani samo tistim, ki porabijo veliko mobilnih podatkov. In tega tudi ne skrivajo. 🙂
[/quote]
Edino kar me zelo moti pri Hotu je, da so MMS v celoti plačljivi.
Ostaja mi 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pogovorov, 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} sms-ov, 60{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} GB, plačat moram pa MMS. Ta je res čudna fora!?

[/quote]
Edino kar me zelo moti pri Hotu je, da so MMS v celoti plačljivi.
Ostaja mi 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pogovorov, 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} sms-ov, 60{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} GB, plačat moram pa MMS. Ta je res čudna fora!?
[/quote]

Če ti ostaja toliko enot, izven paketa pa plačuješ za mms pomeni samo, da si na napačnem paketu, verjetno tudi pri napačnem operaterju.

New Report

Close