Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hofer torta (ne zamrznjena)

Hofer torta (ne zamrznjena)

A je že kdo poskusil te njihove torte? Zanima me mnenje tistih, ki ste že kupili.

Govorim o teh:
http://www.hofer-slovenia.si/si/html/product_range/2744_19420.htm

Zamrznjene mi niso všeč. Prav tako ne kakšne Leclercove…

Hvala za odgovor.

Vidiš, kako različni smo si. Meni so pa zamrznejen hofer odlične.
Kako naj ti potem povem ali so dobre ali ne, če imava različen okus?

Čokoladna ni kdove kaj, sadna je pa tako giftne barve po vrhu, da si je nismo upali kupiti 🙂 Zmrznjene torte so v Hofru veliko boljše. Naše mnenje pač. Lp, Andie

Hvala za odgovor, ker ravno čokoladno sem imela v mislih…:)

Vem, da imamo vsak drugačen okus, sem pa mislila, da so mogoče sveže boljše od zamrznjenih…

Bom raje kupila par koščkov v slaščičarni.

Hvala.

Meni je pa booožanskaaaaa secher čokoladna torta iz Hoferja!!!

ji ni para!

A misliš sacher?
a zamrznjena?

Mi smo ravno včeraj kupili sadno (jagodno) in je presenetljivo dobra; pa smo vsi kar se tortc tiče izbirčni!

LPTadeja!

Poglej kje jih delajo, tako ali tako so iz slo, pa boš več vedela glede na pekarno kjer jih pečejo.
Ma ste full eni nerazgledani. Kupujete nekaj, ne da bi brali kaj piše na deklaraciji. Tudi sestavine so gor, pa če se mal spoznaš kaj gre not v torto, je itak vse jasno.

Men so dobre, smo poskusili. So pa pekarna Hlebček in tudi drugače tam naročamo torte.

Kako ste kupili včeraj, če imajo sveže torte v Hoferju samo od četrtka do sobote??
Sem se ravno prejšni teden zanimala glede tega.

https://www.facebook.com/actio.si

Kako ste kupili včeraj, če imajo sveže torte v Hoferju samo od četrtka do sobote??
Sem se ravno prejšni teden zanimala glede tega.[/quote]

… staro… znižano so kupili, a ne?

Ja znižano -50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} rok trajanja do 23.12. Kar pa seveda ni dočakala 🙂

LPTadeja!

Torej so za uničit :))
Bomo tudi mi poskusili z uničevanjem sedaj za praznike!

New Report

Close