Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hofer vračilo izdelka

Hofer vračilo izdelka

Kupila sem budilko, vendar nam ne odgovarja. Bujenje je pretiho in se ne da pojačati. V koliko dneh lahko vrnem? Ali kaj komplicirajo?

kot prvo rabiš račun in org. embalažo.
ko prideš v tgovino takoj trgovko poišči in povej čemu si tam, da ti ne bodo komplicirali na blagajni kot so meni pri enem vračilu. to je dobronameren nasvet
drugače je pa bilo vse korektno, denar dobiš nazaj 🙂

Meni niso nič komplicirali. Rabila sem samo račun, embalaže, pa nisem imela, ker sem jo zavrgla.

Jaz sem vrnila računalnik v vrednosti 499 eur. Brez kompliciranja. Me je partner poslal 🙂

Pa še nekaj, samo se zdaj ne spomnim kaj. Tudi brez kompliciranja.

Z računo vrneš. Vrnejo denar.

Sem založila račun za izdelek, ki so ga prodajali samo oni. Se je pokvaril. Brez računa ni šlo.
Tako da hranite račune, meni se je večina tehničnih stvari kupljenih tam pokvarila v letu do dveh.

Tudi jaz vrnil ze 2x in niso komplicirali. Kar se tega tice, so svetlobna leta pred nekaterimi zlahtnimi slovnskimi trgovci.

Izdelke se lahko skupaj z računom vrne v roku 2 mesecev. Nikoli nič ne komplicirajo. Res pa je da radi vidijo da se izdelek takoj prinese na blagajno in pove da bi ga rad zamenjal ali vrnil.

Izdelke lahko vrneš z računom in v obdobju garancije.

V Hoferju nič ne komplicirajo, vrneš če ti izdelek ne odgovarja. V Mercatorju pa zelo, pa četudi vrneš izdelek z napako.

Tudi v Lidlu blazno komplicirajo pri vračilu tehnične robe, za katero ti potrdijo garancijo. Za vse ostalo pa ne.

Mislim, da Lidl edini v Sloveniji brez časovnih omejitev jemlje izdelke nazaj, za čevlje, oblačila in drugo robo imajo Lidlovo doživljenjsko garancijo. Drgač je samo pri tehničnih izdelkih, kjer ti v času garancije kar iz trgovine pošljejo izdelke na servis in te potem tudi pokličejo.

RAZOČARAN NAD HOFERJEM
V HOFERJU SEM KUPIL RAČUNALNIK V VREDNOSTI 499 EVROV IN KO SEM GA KUPIL JE NA ZASLONU MALCE ŠTRLELA PLASTIKA ROB PO LETU DNI PA MI JE PRENEHALA DELOVATI TIPKA ZA PRESLEDEK REKLAMIRAL SEM GA SEDAJ PA MI POŠILJAJO ODGOVOR
KATEREGA NIKAKOR NE MOREM SPREJET SAJ RAČUNALNIK NI ŠEL NIKOLI IZ DNEVNE SOBE Z NJIM SMO RAVNALI BI GA MELI ZA 100 LET NIKOLI NE KUPUJTE V HOFERJU RAČUNALNIKA

New Report

Close