Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hofer – vračilo izdelka

Hofer – vračilo izdelka

Rada bi vrnila superge nazaj. Jih moram v isti Hofer ali lahko v drugega? In pa, ti vrnejo denar ali kupim pa nekaj drugega? hvala, lp.

Lahko tudi v drugega. Denar dobiš nazaj.

izdelek moraš vedno prinest nazaj v tisto trgovino v kateri kupiš, razen če izrecno kje piše ali ti povejo da lahko vrneš v drugo. to je logično. verjetno pa ti bodo dali denar nazaj ali pa si boš superge lahko menjala.

Sem poklicala še na njihovo telefonsko število, izdelek se lahko vrne v katerokoli Hoferjevo poslovalnico. Vrnejo denar. če mogoče še koga zanima, lp.

No vidiš, da je take stvari najbolje vprašat kar direkt. Ker tule imaš običajno kup pametovanja poleg (morda) pravega odgovora.
Sem vedela, da se lahko v Hofer izdelke vrne in dobiš povrnjeno kupnino, nisem pa vedela, da v katerokoli poslovalnico.
Velja tudi za Lidl, v roku 1 leta lahko z računom večino izdelkov brez navajanja razloga vrneš v katerikoli poslovalnici, vrnejo kupnino.

No vidiš, da je take stvari najbolje vprašat kar direkt. Ker tule imaš običajno kup pametovanja poleg (morda) pravega odgovora.
Sem vedela, da se lahko v Hofer izdelke vrne in dobiš povrnjeno kupnino, nisem pa vedela, da v katerokoli poslovalnico.
Velja tudi za Lidl, v roku 1 leta lahko z računom večino izdelkov brez navajanja razloga vrneš v katerikoli poslovalnici, vrnejo kupnino.
[/quote]

zdrava pamet ti pove, da lahko vrneš v katerokoli poslovalnico, ker gre to za stvar firme, ne stvar poslovalnice

velja za vse, od lidla do C&A, H&M… skratka za vse verige, ki imajo stranki prijazen sistem vračila blaga.
10 let nazaj smo nekaj nabavljali v big bangu v ms, brez problema vrnili v mb…

New Report

Close