Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hofer – vračilo izdelka brez računa

Hofer – vračilo izdelka brez računa

Izdelek je tehnični. Imam kakšne šanse? Račun smo pomotoma vrgli stran.

Če veš kdaj ste kupili, po možnosti tudi uro in seveda poslovalnico, znesek računa, bi ti lahko ponovno sprintali račun. Jaz sem tako 2x rešila reklamacijo, od takrat račune vse spravljam. Zelo pomaga, če je bilo plačano s kartico in poiščeš bančni izpisek, na katerem je ta nakup zabeležen.

Mislim, da ne bo težav, če gre za njihovo blagovno znamko. Ponavadi res ne komplicirajo.

Ja, izpisek imam, samo je samo račun za Hofer, ni specificirano, za kaj. Hvala, da ste me potolažile. Ura in datum pa sta.

Ja, izpisek imam, samo je samo račun za Hofer, ni specificirano, za kaj. Hvala, da ste me potolažile. Ura in datum pa sta.
[/quote]
Po datumu in uri ti bodo v poslovalnici našli račun. Najbrž ne bo težav 😉

Ne vem kako je v Hofru, ampak meni so v Lidlu pred časom razložili, da lahko vrnem vse razen izdelkov, ki imajo na embalaži označeno garancijo (npr. 3 leta). Za te izdelke lahko uveljavljam garancijo v primeru, da izdelek ne deluje. Če pa izdelek deluje, ga pa ne morem vrniti, ker mi pač ni všeč ali pa ker sem si premislila… Oblačila, obutev, igrače in podobno robo pa tako v Lidlu kot Horfu vzamejo brez kompliciranja nazaj in vrnejo gotovino. Vendar se moramo
zavedati, da je to njihova dobra volja in ne zakonska obveza… 😉

Izdelek ima triletno garancijo, ampak ga ne vračam zaradi svoje muhe, ampak ker z njegovim delovanjem nisem zadovoljna. Torej stvarna napaka, ne garancija. Tega ti pa v Lidlu niso razložili? 🙂 Ni res, da lahko vrneš izdelek samo če ne deluje, ampak tudi če ne deluje v skladu z oglaševanim in pričakovanim, torej ne izpolnjuje lastnosti, ki bi ga moral imeti.

ampak vseeno je pogoj, da imas racun
meni brez racuna niso hoteli vzeti nic
ti ga pa poiscejo, ce imas znesek racuna in cas in poslovalnico

New Report

Close