Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hofer zaposlitev

Hofer zaposlitev

Pozdravljeni,

zanima me če je katera/i zaposlen/a pri Hoferju in sicer na sedežu podjetja? Ali je težko priti v Hofer, kako je na razgovoru, te hitro obvestijo, če so te sprejeli oz. zavrnili,kakšni so delovni pogoji???
Namreč mika me, da bi poslala prošnjo pa bi rada prej malo povprašala naokoli.

Hvala vsem za vaše odgovore ter lep vikend!

Jaz mislim, da nimaš kaj izgubit in lahko vse svoje odgovore izveš (če vprašaš) na samem razgovoru. Zahtevajo pa odlično znanje nemščine in odlična šolska spričevala.

V Hoferju dela ena izmed mojih bivših učenk,
nemščine ni znala, odličnih spričeval ni imela.
Je pa prijazna, delovna, ko je dobila službo, je začela obiskovat tečaj nemščine.

iščejo tudi referente v tajništvu?

a ti delajo samo na sedežu podjetja ali jih imajo v vsakem mestu?
Nič ne piše ali je za to mesto tudi skrajšan delovnik in osnovna plača. Ve kdo več?

Ja jaz vem :-))

Delaš samo na sedežu podjetja. Ni skrašanega del časa. najmanj od 7.30 do 15.30, mnogokrat tudi dlje. Plača cc 950 neto brez prevoza in malice. Če še te kaj zanima vprašaj več

Je pa prijazna, delovna, ko je dobila službo, je začela obiskovat tečaj nemščine.[/quote]

Ampak ta tvoja znanka dela sigurno v trgovini…. iščejo za upravo in ta mora imeti odlična spričevala in obvladati nemščino.

Je pa prijazna, delovna, ko je dobila službo, je začela obiskovat tečaj nemščine.[/quote]

Ampak ta tvoja znanka dela sigurno v trgovini…. iščejo za upravo in ta mora imeti odlična spričevala in obvladati nemščino.[/quote]

ja, drži, je trgovka,
sem spregledala, da iščeš v upravi

Kakšen je pa kolektiv? Šefi? Kaj ne plačajo prevoza in malice? So izbirčni pri izboru novega človeka v njihovem teamu??
Hvala vam vsem še enkrat za informacije, zlate ste res

čao. v hoferu samo napizdujejo ljudi sploh pa o plači. delaš ogromno ur na mesec zjutraj začneš že ob šestih končaš pa zvećer ob enajstih, dvanajstih če maš srečo. če ne pa delaš še dalje.nadur ne plačujejo pa še na malico ne moraš it.to vem ker sem sama delala v hoferu. pa fajn bote

Hofer zelo cudaski odnos. Odvisno od poslovalnice do poslovalnice. Zaposlis se kao na 30 ur delas 40+. Delovnik do na primer do 21.30 delas do 22h ali vec. Zgresen odnos. Na zacetku obljubijo kako jim je pomemben tvoj privatni cas … ampak hitro vidis da od tega ni nic. Delajo se res norca v dolocenih poslovalnicah ne v vseh.

Ja baje je tempo kar hud, če ne zdržiš, ti rečejo hvala lepa in nasvidenje. Je pa plača baje dobra…..

New Report

Close