Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hofer,čakam te :)

Hofer,čakam te :)

Sem velik pristaš kupovanja hrane preko neta. Sem uporabnica Spar Online nakupov in Mercator Online nakupov hrane. Komaj čakam,da bo internetna trgovina tudi zs Dm,LidL,hofer,Eurospin.. komaj čakam! 🙂 in tudi bo.. v roku cca 5 let 🙂

Po eni strani online nakupovanje,nas dela samo še bolj neaktivne,se pravi živimo v času,ko je vse na dosegu roke. ko je človek kot bitje ki s egiba izgubil smisel. Po drugi strani pa je to zame Top,prihrani mi čas,sja nimam avta,prihrani mi denar,dostavo imam na dom,enostavno je.

no,in zanč me sestra kliče “ej hofer ima online dostavo!” ker ve kok komi čakam da to rata,in jaz vsa vesela grem gledat.. in nimajo. Imajo samo za izdelke in trneutni asortiment,ne pa hrane! recimo računalniki,gospodinjski aparati,predmeti v prodaji,… nimajo nič hrane in nič živil. uf,sem surlo stegnila 😀 😀 do tal totalno 😀 Ampak zdej vem,da bo verjetno Hofer prvi,ki bo to uvedel. takoj za Sparom in merkatorjem. Get redy people! :))

Vaš link

"Življenje in Svoboda"

Glede na to, da so največji ljubitelji nakupovanja penzionisti in teh je več kot pol milijona, se nimam kaj bati za službo. Itak večina ne zna z računalnikom.
Lahko ja, da se časi spreminjajo, ampak zato, ker stari upokojenci umirajo in prihajajo “mladi” upokojenci. Ti pa znajo z računalnikom, ja.
Ne vem, kaj bomo z vsemi temi trgovskimi centri. A so res postali na nek način varuške, kamor pelješ otroke, ki so doma nemirni?

oh ja,to da bi vs etrgovine pocrkale se nimaš kej bat. To,če bodo,d abi vs eblo online,bi blo čez 50 let.. prej ne. Ampak ja,penzionisti so večinoma tiste stranke. Pa sje je veliko tud mladih sigurno. Ke rni it v trgovino samo striktni namen it tja,veliko jih gre ker so pač tam okoli ali v mestu slučajno. malo se jih odpravi,točno samo v trgovino. veliko tudi direkt po službi,ker jim je mimogrede… 🙂 to z varuško in trgovinskimi centri.. a je veliko otrok po trgovskih cnetrih al kako?

"Življenje in Svoboda"

Prihrani ti čas? In kaj potem delaš ta čas, ko bi lahko šla na sprehod, na zrak in spotoma še po tiste dve, tri stvari, da ni pretežko za nosit. Zgolj dobronmeren nasvet ob visokem pritisku bi znal pomagat to. Res te nočem provocirat.

sej grem peš do trgovine velikokrat. zaenkrat je tako,da večji nakupi nad 50 eur so prek teh online trgovin zastonj dostava. In je meni win-win siatuacija,ker je za tak dnar veliko stvari,ki jih ne morem sama peš nosit. In potem nardim mesečni nakup fasunge pač online (spar ali merkator). kar je pod 50 eur se dostava plača. zato če ni res nekega full konkretnega razloga (da bi bla kaj ornk bolana ali podobno) manjših nakupov ne delam online nikoli. grem lepo peš. ta teden recimo grem po 3 stvari (salame,kruh in sir,pa cukr) iskat v Lidla za bežigradom peš. Lepo 1 uro bom hodila,nazaj pa z busom. Sej ne nakupujem vse online. To,ob enem ko bodo več in več trgovin online,bo dobro vedet da za manjše stvari ki jih lahko nosiš greš peš! tole imaš res good point!

"Življenje in Svoboda"

neaktivni????no malo zračunaj koliko časa porabiš v trgovini v 1 mesecu sploh na blagajni.med tem časom si lahko na svežem zraku.če greš samo 1 krat na teden je to minimalno 1 ura v trgovini na mesec ,vsakič minimalno 5 min na blagajni.

Če boš ti prišla peš do Lidla, ti jaz častim fasungo!!!

verjetn ke mislna do tega zdej ko ga bojo odprl na Vojkovi, ta je bližje kot un pri Astri

uff.. sami provokatorji.. prov dolgočasno res. Dosadno 🙁
ne,ne ta lidl pri vojkovi. hodim peš kar k temu pri astri. neverjetno,kajne?

"Življenje in Svoboda"

…pa ti ni bedn ob cesti hodt, promet non-stop … s kolesom bi blo boljš, ne? poznam razdaljo, zato mi je nepredstavljivo, da se ti da ves čas pleh vohat … 😉

…pa ti ni bedn ob cesti hodt, promet non-stop … s kolesom bi blo boljš, ne? poznam razdaljo, zato mi je nepredstavljivo, da se ti da ves čas pleh vohat … 😉
[/quote]

ne moti me sploh. tuhtam a je sploh pametno dat slušalke v ušesa pa poslušat glasbo-radio? ker pol nč ne slišiš če se kej zgodi,če kdo trobi.

"Življenje in Svoboda"

Te dostave so samo v večjih centrih, na periferiji tega ni. Tako da se za propad trgovin ni bati.

ja,to je res. zaenkrat še ni na odročne kraje… bo pa sigurno…

"Življenje in Svoboda"

ja,to je res. zaenkrat še ni na odročne kraje… bo pa sigurno…
[/quote]

V bistvu je že. V mali vasi kjer jaz živim pride 1 x tedensko potujoča trgovina : )

Res da naročilo preko spleta ni možno, lahko pa šoferju poveš če bi hotel kaj extra naslednji teden.

sem res vesel, da s svojimi skoraj devetdesetemi leti spadam med “mlade” upokojence:-)))

Meni se je pa tok fajn sprehajat po trgovinah.:)

Za mercator in spar, a zmrznjene izdelke tudi dostavljajo? Kaj pa sveže sadje in zelenjava, tudi na netu naročiš? Kakšno dobiš?

Se spravljam vprašat že od lani 😉

Za mercator in spar, a zmrznjene izdelke tudi dostavljajo? Kaj pa sveže sadje in zelenjava, tudi na netu naročiš? Kakšno dobiš?

[/quote]

seveda,vse dostavijo. Oni dajo v kombi eno urco preden pripeljejo. Naročen asortiman pa zberejo zjutraj po naročilu. zamrznjene izdelke dodajajo na koncu pa sadje zelenjavo,vse dobiš sveže. Lahko tudi recimo označiš po dekagramih ali kilaži koliko česa hočeš. recimo banane (500g,200g,1kg,2kg,3kg,4kg…itd) oni stehtajo in ti toliko prinesejo. Isto zrmznjeni izdelki,vzamejo iz zamrzovalnika in še zamrznjeno prinesejo. Poleti sme enkrat naročila tudi sladoled,ni bil niti malo stopljen. Sicer je takoj šel v frozer ampak ni bil stopljen. vse ok. naročiš lahko vse.. od čistil,wc papirja,praškov,hrane za pse in mačke,živila,začimbe.. vse. pejt mal pošnjofat na njihovi spletni strani 🙂

"Življenje in Svoboda"

seveda,vse dostavijo. Oni dajo v kombi eno urco preden pripeljejo. Naročen asortiman pa zberejo zjutraj po naročilu. zamrznjene izdelke dodajajo na koncu pa sadje zelenjavo,vse dobiš sveže. Lahko tudi recimo označiš po dekagramih ali kilaži koliko česa hočeš. recimo banane (500g,200g,1kg,2kg,3kg,4kg…itd) oni stehtajo in ti toliko prinesejo. Isto zrmznjeni izdelki,vzamejo iz zamrzovalnika in še zamrznjeno prinesejo. Poleti sme enkrat naročila tudi sladoled,ni bil niti malo stopljen. Sicer je takoj šel v frozer ampak ni bil stopljen. vse ok. naročiš lahko vse.. od čistil,wc papirja,praškov,hrane za pse in mačke,živila,začimbe.. vse. pejt mal pošnjofat na njihovi spletni strani 🙂
[/quote]

Sem že šnjofala. Hvala 🙂

aja,še to kakšno dobiš. …..
Vedno sme dobila sveže in neoporečno. Nikoli nisme imela pritožbe.

"Življenje in Svoboda"

[/quote]
Tule vprašaj za Mercator. 080 2080
Ravno danes sem klical, ker nisem vedel, kam vpišem za pike preko spletnega nakupa. Lani sem vse leto kupoval in nisem nabiral pik za nakupe preko spleta. Dane so dvojne pike, zakaj ne bi izkoristil.

Tnx 🙂

No, najbrž ti ne bi škodilo, ko bi se vsaj do trgovine sprehodila, če že sicer bolj tičiš notri.

Mene je zmotilo, v spletni trgovini Mercatorja naročam predvsem brezalkoholne pijače, radenska, fanta, sprite, pepsi, da so namesto v vezih pijače poslali v kartonu, v rinfuzi in to vodoravno zložene. Drugače nimam pripomb, še majhno darilce dobiš ob vsakem nakupu.

Mene je zmotilo, v spletni trgovini Mercatorja naročam predvsem brezalkoholne pijače, radenska, fanta, sprite, pepsi, da so namesto v vezih pijače poslali v kartonu, v rinfuzi in to vodoravno zložene. Drugače nimam pripomb, še majhno darilce dobiš ob vsakem nakupu.
[/quote]

Aha,zdej ma mercator tudi darilce. Nisem vedla,ker se bolj drzim Spara,mi je bolj vsec kakovost in cena predvsem. Verjetno je mercator zdej kopiral micken spar. Prek spara je vedno darilce.. na tak nacin sem prisla v stik z Lublen oljem od slovenske firme Nelipot. 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} stisnjeno janeževo in kuminovo olje,testercek. Od takrat naprej ga skos kupujem. Po tusiranju se mazem z njim in po depilaciji. (Ceprov sem vecinoma kosmata k bosanka hah 😂✌)

"Življenje in Svoboda"

New Report

Close