Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Hoferjeve čokoladice

Hoferjeve čokoladice

Hofer ima božansko dobre čokoladice, ki pa takoj po novem letu izginejo iz polic in se vrnejo šele pred naslednjim božičem. Zakaj se ne da kupit artiklov, ki so dobri in zaželjeni, skozi celo leto?

https://www.aldi-sued.de/de/angebote/angebote-von-montag-30-november/detailseite-kw49-mo/ps/p/choceur-edelmarzipan-taler-2/

Si vprašala v Hofer?

Ker skrbijo za tvojo linijo 🙂

Fuj, marcipan

Zelo informativen in pameten odgovor.
Butara!

Meni je tvoja Milka zanič, pa se ne zgražam, ko kdo vpraša kaj za Milko!

Zato, ker je vsaka sladkarija z marcipanom večalimanj sezonska. Ker so to kalorično cukrne bombe. Scier imajo še zalogo v skladiščih, ampak ni prostora v trgovini v čas rednih prodaj ( ne pred prazniki).

Marcipanska sladica je tudi obremenilna kombinacija za jetra in žolč in dovolj je, da poješ samo eno ali dve škatli na neko tromesečje ali pol leta, pa da se potem telo spuca.

Tolaži se, da prihaja Velika noč – morda pa spet ven v košare ruknejo iz skladišč tudi marcipanske zadeve poleg čokolatinastih.

Jaz th čokoladno specialnih sezonskih zadev ne kupujem več pri nobenem diskontarju – imam pa rada določene praline – so imeli v Lidlu tiste Deluxe, neke posebne, na škatli tako oh in sploh lepe in vabljive, rok uporabe je bil še 6 mesecev, noter pa ločene faze čokolade, se je kar bela zgornja plast naredila, okus nikakav, nič po čokoladi, očitno je bila težava pri transportu in skladiščenju – ker so bile praline čisto razplastene in zanič. Je šlo nazaj k njim v trgovino, 5 škatel, 2 odprti, ker je bila vsebina popolnoma enaka po izgledu, 3 pa zaprte – z računom.

Kupujem samo še Lindt ( v Itliji, v njihovih butik trgovinah in outletih, z njhovo lojalnostno kartico še dodaten popust med 5-10%) ali pa švicarski Sprungli. Za fetiš in lušt.

Pred letih so jih imeli dalj časa, sedaj res ne. Takrat so mi bile všeč tiste s slivami, letos se mi je zdelo, da okus sploh ni pravi !?
Sicer pa na splošno, čokolade so dobre (tiste čez celo leto).

New Report

Close