Hoivik v Polju
duševni bolnik, 21.05.2025 ob 14:43
Bo ozdravel, če mu strokovnjaki zaposleni na psihiatriji ne bodo uničili zdravje. Psihiatrični tableti ne krepijo duševnega zdravja ampak ga uničujejo.
Po tvojem mnenju kakšne psihočirulečarule (pa kanabis) bolj pomagajo. Sorry, jaz sem še vedno za ustrezno kemijo.
Izkušena, 21.05.2025 ob 14:49
Po tvojem mnenju kakšne psihočirulečarule (pa kanabis) bolj pomagajo. Sorry, jaz sem še vedno za ustrezno kemijo.
Sam sem na psihiatrični kemiji, tako, da vam iz prve roke povem, da je to sranje. S kanabisom nimam izkušenj. Naj bi bile pa gobice krasno zdravilo proti depresiji. Pa strokovnjaki zaposleni na psihiatriji me niso sposobni pozdraviti, največ kar znajo je to da me bolnega delajo.
Nobenega psihičnega bolnika niso uspeli ozdraviti. nasprotno, dodatno jim uničijo zdravje in prej spravijo v grob glede na količino zaužitih farmakoloških strupov. Gorje tistim, ki hodijo na terapije.
Strupeni zvarki samo zmanjšujejo posledice, ne zdravijo pa vzroka nastanka bolezni. Saj je psihiatrija samo psevdoznanost v lasti judovskega farmako-kartela.
Pametni psihobolniki zmorejo svoje stanje izkoristiti za invalidsko upokojitev in to je največ kar lahko potegneš od sistema. Malo manj pametni pa postanejo rastline, samomorilci, morilci ali pokojni.
psihiatrija, 21.05.2025 ob 15:06
Nobenega psihičnega bolnika niso uspeli ozdraviti. nasprotno, dodatno jim uničijo zdravje in prej spravijo v grob glede na količino zaužitih farmakoloških strupov. Gorje tistim, ki hodijo na terapije.
Strupeni zvarki samo zmanjšujejo posledice, ne zdravijo pa vzroka nastanka bolezni. Saj je psihiatrija samo psevdoznanost v lasti judovskega farmako-kartela.
Pametni psihobolniki zmorejo svoje stanje izkoristiti za invalidsko upokojitev in to je največ kar lahko potegneš od sistema. Malo manj pametni pa postanejo rastline, samomorilci, morilci ali pokojni.
To je res. Vsa psihiatrična zdravila so nevrotoksična. Ta zdravila v resnici uničujejo živčevje in posledično človek na teh zdravilih postaja čedalje težji bolnik.
Hojvik bo na koncu zmagovalec, ker bo še desetletja brema davkoplačevalcev.
Še leto in pol odsoten iz službe v parlamentu s polno plačo, potem eno leto na zavodu. Nato sledi nekajletno bivakiranje na psihiatriji, kot zadnja instanca pa invalidska upokojitev.
Za vse javne funkcije bi morali odrediti stroge psihološke preglede in izločiti potencialne pehotne mine.
breme nas davkoplačevalcev, 21.05.2025 ob 16:05
Hojvik bo na koncu zmagovalec, ker bo še desetletja brema davkoplačevalcev.
Še leto in pol odsoten iz službe v parlamentu s polno plačo, potem eno leto na zavodu. Nato sledi nekajletno bivakiranje na psihiatriji, kot zadnja instanca pa invalidska upokojitev.
Za vse javne funkcije bi morali odrediti stroge psihološke preglede in izločiti potencialne pehotne mine.
Ne S)sklepaj po sebi češ kje bo Hoivik! Za razliko od tebe odličnjak, naravoslovec, pameten, bil je preobremenjen! Njegovo dejanje ne pomeni delovne nesposobnosti ali celo invalidnosti, kot tu namiguješ ti! On se bo pobral. Ni takšen kot ti.
Ni v Polju, 21.05.2025 ob 16:20
Hoivik je v domači oskrbi! Ni v Polju. Bil je pripeljal tja, na opazovanju pol dneva in odpuščen v domačo oskrbo, kaj vam ni jasno! Če bi zdravniki verjeli v njegovo samomorilnost, ga pp zakonu o duševnem zdravju ne bi izpustili!!
Super za njega in njegovo zdravje. Sam sem bil prvič na psihiatriji tudi en dan na opazovanju. Potem me je pa psihiater začel drogirati, da sem padal dobesedno v nezavest. Ta psihiater je že pokojni, Bog mu naj da dobro, navkljub temu da si je zaslužil s svojim delom pekel.
ZDRAVILEC0, 21.05.2025 ob 16:28
točno tako kot si napisal, nikogar ne pozdravijo, dobijo ga pa na svojo stran, ker ga zasvojijo z farmacevtsko svinjarijo. Potrebno je poiskati vzrok za težave in vse rešiti s pogovorom. Tako pa ni rešitve, ker z uživanjem te sintetike gre človek samo v pogubo
V bistvu je vse skupaj za psihiatrijo samo biznis. Večim ko uničijo zdravje, več klientov imajo, kar seveda plačuje zavarovalnica. En dan bivanja na psihiatriji stane zavarovalnico okrog dvesto evrov. Psihiatriji se gladko hebe za duševno zdravje posameznika. V centru pozornosti je denar.