Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hoja

Hoja

A je tako težko najti nekoga za sprehod v naravi? Grem sama, ampak mi je že brezveze. Recimo tudi po 20, 30 km.

Kje dobite kakšnega za izlete na Veliko planino, Iški vintgar ali pa kakšne druge pohode, recimo tako kot hodi Robert Roškar z družbo, kjer se prehodi veliko km?

Ali pa peš iz nekega kraja do nekega gradu ipd. No one?

Odgovor na objavo uporabnika
Sončen dan, 01.05.2025 ob 13:41

Ali pa peš iz nekega kraja do nekega gradu ipd. No one?

Tako, da pri hoji v domačem koncu komuniciraš z ljudmi, beseda 1,2,3 in že izveš oz. dobiš nekoga za kakšen izlet. Jaz osebno raje z nekom, ki ga že poznam, kot, da iščem popotnike-popolne tujce, po raznoraznih forumih.

Odgovor na objavo uporabnika
Dobiš, 01.05.2025 ob 14:10

Tako, da pri hoji v domačem koncu komuniciraš z ljudmi, beseda 1,2,3 in že izveš oz. dobiš nekoga za kakšen izlet. Jaz osebno raje z nekom, ki ga že poznam, kot, da iščem popotnike-popolne tujce, po raznoraznih forumih.

Sem se komaj priselila (nikogar ne poznam) in sem tudi bolj introvertiran tip človeka.

Jaz grem ali sama ali s psom ali z enim izmed otrok.

Ne maram hodit v skupini. Imam rada svoj tempo. Daljše hoje so mi vrsta meditacije. Ko si sam s svojimi mislimi. In ko opazuješ naravo.

Med vikendi in prazniki se izogibam turističnim točkam kot sta Iški vintgar ali Velika planina. Na Veliko planino je fantastično it peš kakšen dan med tednom.

Vedno pa na poti srečam koga s katerim rečem par besed. Da bi pa hodila z nekom ki se par ur sploh ne izklopi in ki govori non stop, se mi ravno zmeša.

New Report

Close