Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hojla gmajna gmajnasta

Hojla gmajna gmajnasta

Javljam se na raport.
Doma je krepal računalnik, ne morem do interneta, piham in sikam kot gad, ampak ne pomaga nič…tako sem zjutraj privršala v knjižnico, malodane zmolila eno kratko, ko sem zagledala vse vaše poste (hvala, banda..pa tudi za vse tople želje)..nekako sem uspela prečistit in naredit plac, da mi spet kaj pametnega pošljete.

Danes sem še doma (nikoli si ne bi mislila, ampak nekoliko mi je že dolgčas bit doma..ko bi vsaj bilo lepo toplo in sonček..potem bi človek še imel voljo za kaj pametnega počet..tako pa samo kurim in kuham)..jutri me čaka celodnevna..pa ponovno možnost, da pridem v eter.

Jejhata, jajhata, ..tale tehnika..

Skratka: vsem tistim, ki jim osebno nisem odpisala (sem škrt, ni kaj, ura teče in tarifa tudi):Hvala za vse dobre želje, vračam z obrestmi v želji in upanju, da vas že končno enkrat vidim in spoznam!!

Bodite dobro..in danes..če nimate prav preveč dela, me dobite na mobiju..ah..tisto kosilo bom že skuhala..oglaste se mi kaj!!

Cmokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Čau !
Kako kaj abstinenčna kriza ?
Resisti , bella :)))

Nikitka je pa včeraj naročila ADSL , juhej

Žijo stara….(da me ne boš stepla) he,he,he….Uživaš sto na uro, a? Skuhaj kaj dobrega. Kako si se imela v toplicah. Aja…pa srečno in zdravo v novo leto…

hehehehe, zdej mislim, da vem, ja…. od kje tisto novo ime ja :)))))))

Gaia, lep dan, čim manj šporgeta, pa čimprej PC prbit na linijo, da boš mela manj pošte :))))

Jani

Zdravo Gaia….. Srečno, zdravo in uspešno leto 2003. Pa veliko zdravega humorja. Tvojega mobija žal ne poznam, sicer bi te poklicala, ker sem tudi jaz doma. Pa vseeno se imej fain se pišemo jutri.

Pa pa….

Nikita ADSL? Vuauuuuu, kaj dnarja :)))))))))

Jani bo mel ADSL, ko bo Telekom pozabil, da ne rabiš ISDN priključka za ADSL :))))

Bog dej. Novoletno poslanico sem ti poslal na mail, tako daq ti jo zdaj ne bom.
Kako je bilo v toplicah? Pa kajenje? Kej dobrega skuhaj!!!!
Cmoka od sebata

Ja , saj v tem je fora – moji taščevci so se končno (!!!) naveličali , da imamo samo eno tel.številko , pa da hoče bit tavelika na netu in oni potem ne morejo telefonirat … in tako bodo malo prispevali :))) Najprej je bilo sklenjeno za ISDN , potem pa smo iztuhtali , da je v končni fazi ceneje , če že zdaj nadgradimo z ADSL in vzamemo študentski paket (je ceneje , he , he , se pozna :)) in je tako netanje neomejeno 🙂

Ecco , bo potem lahko tudi Niki kdaj pa kdaj ob čudnih nočnih ali jutranjih urah kaj pokukala semle :)))

Ahooooj Gaia

Ma ziher je za neki dobro – boš dobla pol PC k bo delu sto na uro:))))))))))))

Bo dve ki se bova letos zmodernizirale ne de!!!

Pol pa v eter – k bojo drugi omagal
bova pa midve štalo delale ne de:)

Srečno in čimveč ETRA

vuau 🙂 to mi deli :))))

Naj Jani izda podobno skrivnost.. da tud čaka, da se iz tuđine vrneta stričko pa tetka, pa ne bosta hotla met ene številke z nami in bosta hotla viset na netu pa bomo moral met 2 liniji pa tko in takrat… hehehehe, se bomo tud mi okitili s podobnimi dobrinami :)))) Aja, to nej bi blo v jeseni hehehe

Gaia!!!!!!!!!!!!

Čau čau čau Gaia…..neč hudga….jaz sem se tudi že oglašal s knjižnic, zdravstvenega doma, prijateljev, intranet stičišča v kakem shoping centru ipd….

Je hudič ja….ta gmajnarska droga :))))))))

Lubčka !

Ja, tako pač je….

V reklami sicer pravijo, kdo pravi, da ne morete imeti vsega ? (telekom)
Ma Šaško pravi, de ne !

Najprej…v naši vukojebini ni blo dooooooooolgo možno imet niti ISDN.
Nato, ko se je to dalo, ni blo doooooooolgo možno obdržat isto številko, če bi že vzel isdn. Kar je najhuje….mi je že prav perverzno, da smo v ene 15 letih odkar je sploh telefon, menjali št ene 5-6 krat, zato mi je bil to glavni razlog, da ga ne naročim.

AMPAK 1

Ker je za ADSL bojda pogoj, da tvoj kurnik ne leži dalj kot 10 km od ADSL vozlišča, ga spet bojda še en cajt ne bomo vohali. O kablu ne bi, ker….katera mona bo šel kopat kanale, za kabelsko za 20 bajt?
Isto je v službi, kjer je pa še večja vukojebina….sicer smo z novim šefom informatike dobili tudi ADSL, pa nam mejnim to nič ne nuca, ker ne ujame na Starod, iz Ilirske denimo…tako bo še vedno klicna povezava.
Bojo pa nove mašine in XP-ji in nekaj prednosti ki jo prinašajo…..

AMPAK 2

Ker sem doma pred časom prejel prijazno obvestilo o SPET spremembi telefonske, sem malo premislil in rekel, da pač če se čaz kako leto odločim za ISDN, pa jo ne bi še desetič spreminjal, tako da sem naročil kurčevi ISDN. No, malo je k temu pripomoglo tudi naročilo nove “makine”…1,8 giga, 60g diska, DVD, 17 colski ekran..ipd…..kar pomeni, da se bo tu in tam tudi Šaško odločil namesto viset pred tv….rajši tu na forumu……..kot bi rekel Jani….kaj pomodrovat :))))))))))))))

(In ko sem že mislil, da bo s tehniko en cajt mir….sem videl novi Nikon-ov digitalni aparat za 200,000 jurjev + se peljal z novim Meganom )

Pizda………bo treba začet krast.

super Saško ej !
zdej te bomo imeli še od doma.
zajček je vesel..

ops , ne krast , u čuzi ni neta !

Pasluš me, ti jaslaca pivška, ko bo, bo, ampak
se bojim, da sploh na vrsto ne pridem več, ko se
prilimajo “at home” Sašk, pa Al’Zair, pa Soprano,
pa kaj vem kaj za ene pi…….e še. Ampak, ziher bo
full kull in miselm, da bom zdaj morala, bila prisiljena
in se ve pod nujno zlo kupovati cele gajbe pira!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

popolnoma se strinjam s tvojim zadnjim stavkom…. jest sem sicer novga Megana samo od deleč (beri blizu) gledal… ampak… prezgodej sem menjal avto… po 19 – tici spet en orenk Reno :)))))

Čoveče, ko sedeš noter……………še dobro, da je stol, da ne padeš dol. Superca.

Nima ključa za zagon, vse na čip kartico in uni rally gumb…START ENGINE.

Noro!

mislim… ja.. je zakon res 🙂

Jani zdej pripravlja teren za naslednji avtro, ki bo z gumbom :)))

zajček se strinja :))))))))))))))))))))))))))))))

New Report

Close