Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hoka one one slovenija

Hoka one one slovenija

A je kdo slucajno narocil kaksen artikel na strani hokaoneoneslovenija? Vsi artikli so znatno znizani in ne vem,ali je stran legitimna ali ne..

Ups, pozor!!!

Hoka nima nikoli toliko popusta.

Prijatelj tako narocil tri pare Hoka superg, placal s kartico v naprej, prejel pa plasticna ocala vredna 2 eura. Takoj je ukrepal pri banki, pa mu zal niso mogli povrniti denarja. Prodajalec pa mu je napisal, da je zal superg zmanjkalo in se ful cudil, kako, da mu ocala niso ok nadomestilo…

…se nekaj…

Ce je stran iz Slo potem je koncnica .si, ne pa .com

Naj te nizke cene ne zavedejo. Pa srecno

Ne kupujte na tej strani, ker je fake stran. Tudi sam nasedel in kupil Hoka čevlje iz 195 eur, znižane na 44 eur. Plačal sem preko Paypala, s strani prodajalca pa nisem dobil nobenega odgovora ali računa. Ker mi je bilo sumljivo, sem se po parih dneh obrnil na varnost pri Paypalu in podal prijavo. Sreča, sem dobil denar povrnjen, če bi plačal direktno s kreditno kartico, temu ne bi bilo tako.

Moj nacin je da delam 24ur na dan!Te barabe kitajske pa 24ur na dan studirajo da mi ta denar ukradejo!Imam samo en cilj da to stran likvidiram in jih odstranim iz Paypala!Kako si dovolijo  marko HOKA izkoriscat za svoje goljufije pa se njih obvestim da prekinem to Cina bruce lee lopovscino!

LP

Ta stran je prevara!!!!

Kupila sem 8 parov čevljev in jih nikoli dobila!!!!

New Report

Close