homeopat, bioenergetik, … – zdravljenje otroka
Pozdravljeni
Naše ljubo dete je zbolelo. Zadeva je resna, kronična. Vsekakor zaupam uradni medicini, ampak …. . Saj veste za zdravje otrok smo pripravljeni storiti marsikaj. Prebirala sem teme, uprabila iskalnik, …
Kaj iščem?
Veliko vas ima pozitivne izkušnje z bioenergetiki, homeopati. Iščem konkreten kontakt, naslov alternativcev z znanjem in izkušnjami pri delovanju notranjih organov, imuskega sistema – težave z zležami z notranjim izločanjem, presnovo, ….
Glede na to, da gre za otroka prosim za pomoč – kontaktne št, naslovi, …
Skrbna – v tvojem postu (maj 2005) sem prebrala, da obiskujete uspešnega bionergetika. Lahko sporočiš naslov?
Ena Barbara?
Škratek solatek?
Še ostali – prosim za nasvete, lahko na e-pošto:
LP
Hoj,
kakor mi je znano, B ni vozila otrok kk bioenergetiku, ker tudi ni imela težav z zdravjem svojih otrok.
Pri nas je pa imela hči grozljive krvne rezultate po 200 CRP in okoli 50.000 levko- vskaič sprejem v bolnico, antibiotik v žilo in …. vsakič mama noro panična, da se bo popravilo….da ne bo kaj hujšega- ko ti enkrat zdravnik, ki ga poznaš- ob prošnji da ji pa ne bi spet punktirali hrbtenice reče- veš kaj saj jaz imam tebe rada, samo na sodišču se pa ne bi rada srečala s tabo- me raje ne sprašuj po občutkih….
No v glavnem končalo se je pri nas vedno dobro, pa vzroka ni bilo nikoli. Potem se je pa en zdravnik nekoč odločil, da smo dali ven mandeljne- skoraj konec težav oiz prejšnih osem sprejemov na leto smo šli na enega na dve leti. Pa ob zadnjem sprejemu reče dr. jaz mislim, da kljub vsemu vaša hči samot ako burno odreagira kot bi imela zeelo hudo okužbo (beri rak) za vsak prehlad. In sva se dogovorila, da je otrok v bolnici in en dobi antibiotika kljub hudim izvidom- po dveh dneh je bila zdrava….brezv se kemije.
No in sem jo vozila k eno v ljubljano- rusinja je.Noro dobro postavi diagnozo- včasih je kar preprodorna- Tatjana ji je ime.
Preje sem jo pa vozila k dr. Razingerju, ki je dr splošne medicine, a se ukvarja samo z alternativo- akupunkturo ji je delal z lasersko lučko, a to je bilo pa treba skoraj vsak dan k njemu. Dela pa sedaj v ZD Radovljica.
Če te katera številka zanima povej- pa ti napišem.
lp