Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Honda

Honda

Dragi moji.
Naročila sem Hiondo Accord sport 2.0.
kolebala sem med Mazdo 6 in Hondo, ko pa sem peljala testno vožnjo sem ugotovila, da Mazda Hondi ne seže do kolen. motor je špica, prav tako lega na cesti. se že veselim, da jo jutri dobim!!!!

upam da bos zadovoljna. Pa srecno voznjo!!!

lp

kakšni pa so dobavni roki in kakšna je cena? Tudi mi kolebamo med tema dvema in slišala sem kar nekaj hvale v korist slednje. Ali si morda kaj preverjala cene pri različnih prodajalcih ? da nam malo olajšaša delo. Hvala

Dobavni rok: če želiš tak avto, ki je na zalogi kjerkoli v SLO ga dobiš takoj, sicer počakaš na naslednjo ladjo, mislim da prihaj na 2 meseca.
Cena je pri Hondi takšna kot je, za osnovni model cca 5,o mio SIT, vendar ima že osnovni model vso opremo in super motor.Nima samo tempomata in senzorja za dež, to pe je itak brez veze. Cena so po SLO identične.
Avto je pa 100% dober in boljši od Mazde, predvsem motor in njegove lastnosti ter lega na cesti in varnost.Mazda je samo bolj mehka.

no, saj itak bolj navijamo za Hondo. Moramo pa menda pohiteti, ker vprašanje kakšen bodo cene po 1. maju. Ali morda kaj ti veš ? Stokrat hvala za pomoč. A smem vprašati kje si jo ti naročila ?

Kupila sem jo v Vojniku pri Čepinu. cene pri hondi po 1.5. še ne bodo spremenili, do 1.6. pa gotovo, saj operirajo že z novim ceniko.
Če jo želiš, jo naroči di konca maja, potem bo cena za okrog 5% višja.

New Report

Close