honorarno dodatno delo in dodatni zaslužek
a kdo ve za kakšna honorarna dela zraven službe
polno tega se pojavlja na netu ampak nič konkretnega ne najdem
rabim nujno še eno dodatno delo, z vsaj ene 300eur na mesec ali 200eur na mesec dodatnega zaslužka
hvala lepa
Ciscenje 1x tedensko?
kakšno čiščenje je to, kje koliko je plačilo
jaz bi večkrat tedensko, pač karkoli samo da je tam ene 300eur ne mesec super 100%
Odvisno odkod si, v lj je ura realno od 8 do 10 eur.
Hisa, ob sobotah, cca 8 ur dela, 80 eur.
sem iz okolice škofje loke, blizu medvod.
in bi res rabil kakšno tako delo, dodatno ker bi mi prišlo še kako prav
lahko dam tudi email za kontakt
lep pozdrav
Pol pa gledam oglas in za varstvo otroka eni mladi zahtevajoz visoko pedagoško izobrazbo, znanje angleškega in hrvaškega jezika pa po 4 evre. Ta mladi so mal blentavi, čistilka pa z eno umazano krpo pobriše ves prah po mizi, policah, pa še pepelnike, to pa po 10 evrov.?????
sem iz okolice škofje loke, blizu medvod.
in bi res rabil kakšno tako delo, dodatno ker bi mi prišlo še kako prav
lahko dam tudi email za kontakt
lep pozdrav[/quote]
za kakšno podjetje se pa dela to, kdo plačuje in ali so to razne agencije čistilne da si preko njih
a nuben nič ne ve glede tega honorarnega dela ?
Ker ne pišeš o tem, kaj znaš in kaj si po poklicu, sklepam, da govoriš o nekvalificiranih delih. Na zavodu ziher iščejo kake kelnarce, za čistilko pa glej oglase. Pa na kakšni agenciji za posredovanje dela se oglasi.
Zivjo. A mogoce pozna kdo ali pa ima kdo kaksno delo zdraven sluzbe….potrebujem denar ker bol malo delam v sluzbi in bi res se nekaj tako za zdraven.? Kar koli. Hvala ze v naprej☺
Pozdravljeni.
K sodelovanju na inovativnem in mednarodnem projektu vabimo nove sodelavce/ke. Za vse, ki jih zanima visoko profesionalno delo vabimo, da nam to sporočijo, nakar bomo vse zinteresirane povabili na individualno predstavitev in razgovor. Kontaktirajte nas na: [email protected]
Pozor pri tovrstnih oglasih.
Za takšnimi ponudbami se običajno skrivajo storilci kaznivih dejanj, ki žrtev napeljujejo k plačilu določene vsote denarja, predno razkrijejo, za kakšno vrsto posla gre. Ta trik ponovijo nekajkrat. Ko žrtev zasluti, da gre za prevaro, pa je že prepozno, saj v tem trenutku storilci enostavno izginejo, ravno tako njihove spletne strani in elektronski naslovi.
Opozorilni znaki prevare so:
– oseba se v družbenem omrežju pod oglas ne podpiše s pravim imenom in priimkom
– ne navaja podjetja, če pa ga, pa ima to podjetje sedež v kakšnih ekzotičnih državah, in ga ni mogoče preveriti v uradnem registru
– oseba se javi iz splošnega elektronskega naslova, s končnico gmail, yahoo, itd.
Ne nasedajte tovrstnim ponudbam, ker gre verjetno za prevaro.
Zmotno je pričakovati, da vas za skoraj nič dela, čaka bogata nagrada. To ni v skladu z običajno poslovno prakso.
Vprašajte se, kdo sedi na drugi strani ekrana, kakšni so njegovi nameni, predvsem pa se vprašajte, po katerih kriterijih ste presodili, da gre za zaupanje vredno osebo.
Lep pozdrav,
Pozdravljeni. Prednost tega je, da lahko delate od doma.
Nase podjetje za svojo razsiritev potrebuje ekipo za odpiranje fransiznih prodajaln. Gre za podjetje z izdelki Anti-age programa, katerih temelj je odkritje na področju izvornih matičnih celic. Gre resnično za revolucionarne proizvode, ki so na našem trgu dostopni šele kratek čas.
Pisarno imamo v prostorih Siti teatra v BTC-ju v Ljubljani (Šmartinska cesta 152), vendar imamo predstavitve tudi v Mariboru, Celju in Kopru. Če vas zadeva zanima, mi pišite na meil ([email protected]) in sporočite, kater kraj vam najbolj ustreza in vam sporočim točno lokacijo in uro.
Prijazen pozdrav in vse lepo v letu 2017, Aleksandra Kunšek
Jst sem za.se lahko dogovorimo
Zivjo ciscenje se javljam…a se ponujate oz.veste kam naj se obrnem? Lp
Ehm… MLM ali piramida 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.