Hoooojla!!!
No vid’te, pa je spet sreda a ne… ni več ponedeljka … ajej… :))) je že res, da je včasih sreda pa velik boljš kot ponedeljek … ampak samo včasih :))
drušna eno lepo sončno sredo vam želim, pa radi se mejte… med sabo… radi mejte sebe, radi mejte… ma mona jest.. zdej pa že mal nakladam :))
še enkrat.. lepo jutro in veliko sončka.. ceeeeeeeeeeeeel dan!!
Jani je danes spet cel dan v službi, tako da bo sončka samo za.. vzorec 🙂
ja zajči možno … veš smo ga meli zdej 1 mesec na terasi .. je bil spuščen ves čas .. pa je mal moje rožice glodal .. pa jagode liste mam v enem loncu in jih je pomalem jedel … pa vem da mu je tast dajal regrad … nimam pa pojma kolk … pa je bil že v nedeljo bogi … je čist pri miru sedel in nič lulal .. no .. sam pol se je poštimal in bil zdej 3 dni čist zdrav … dans pa je ležal čist na robu terase … bogi … pa glavica mu je dol visela … sej ga nisem mogla it gledat … sta ga mojadva fanta poštimala .. in sine je šel ves žalosten v vrtec .. mamica pa vsa solzna tuki … ga morm it iskat dans mal prej v vrtec da se pogovoriva kaj se je zgodilo :(((
grem zdele mal v banjo … na relaksacijo … B.
Barbika moja , a veš kaj si želim . Da ne bi imela takega srca kot ga imam in kot ga imaš ti . Mene take stvari tako zelo bolijo , mi je tko zelo hudo in tudi jaz ne bi prenesla tega pogleda . Zakaj se mi tako zelo smilijo živali. Trpim ko maček ujame ptiča , trpim ko vidim zapuščeno žival in kolikokrat pomislim , neštetokrat , če bi imela denar ( ta presneti kos papirja , ki odloča o usodah marsikoga ) bi reševala toliko takih stvari , tudi človeške usode.
A živalice , te so pa tako zelo prepuščene same sebi . Ne znajo povedat kaj jih boli , kaj jim manjka ….enostavno nisem za ta svet in pika.
Ja , pogovori se s sinekom. Mislim , da boš znala najti besede s katerimi mu boš povedala , kako pravzaprav je življenje na tem svetu .
V kotičku vrta pod češnjo mu naredi zadnje počivališče in pritakni deteljico.
Tudi meni je hudo !!