Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hooopla ..Na trebušček

Hooopla ..Na trebušček

Pravkar sem šla prekontrolirat mojega 9 mes če lepo spi ..in hoopla .. spi prvič na trebuhu….
Do sedaj je spal vedno na hrbtu z rokami “u vis” in zadnji mesec tudi na boku (če mu je zaradi zatlačenega kovtra sploh uspelo ,če ne me je ponoči poklical in sem mu pomagala na bok :))).

Kako pa kaj vaši spančkajo?
lp

Moja (8m) spi večinoma na hrbtu, večkrat na boku (se samo tako naštima) in tudi na trebuščku tu pa tam. Se mi zdi, da če je ful zaspana je vseeno kako spi!
V glavnem zjutraj je čisto drugače obrnjena v posteljici kot bi bilo treba(počez…)!

naša pikica, ki je stara 7m, spi vedno na hrbtu. na boku le, če jo tako naštimam. na trebuščku še nikoli ni. Spi zelo slabo, včasih pa je ni nič prebudilo. Pa vaši?

Hej, moja 10-mesečna punčka spi rada na trebuščku in to z rokicami pod trebuščkom. Sicer se premeteva celo noč in jo velikokrat najdem čisto drugače obrnjeno, tako da če ji paše na trebušku, potem naj tako spi. Čez dan pa spi tudi na hrbtu, tudi na boku, čisto različno.
Lp,
Pikipa

Moj 8-mesečnik že od drugega meseca ne zaspi drugače kot na trebuščku. Kako se zbudi, je pa zdaj že druga zgodba – ponavadi na hrbtu obrnjen v kontra smer :-))

New Report

Close