Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek horoskop

horoskop

A kdo mi lahko od kje prepiše današnji horoskop za ovna in ribo…to sva midva doma , da vidm kaj bo ?

Vsak dan božič hehehehehehe

Joke

Ne vem

Jutro

Ma , ne no..
Samo ena božična noč v ponavljanju :))

PS. pazi se za tole :)))

JUTRO

Dej kam poglej pa mi napiš…

na kratko: OVEN:
Zahtevnost ne bo vasa vrlina,delu se boste polovicno posvecali,pravih stvari se boste lotevali pocasi,nacelno vam custva ne bi smela delati tezave ,a vendar vam vpetost v dolocene domneve ne bo prinasala pravega zadovoljstva

RIBI:

Postaviti boste morali trdne temelje, da vam bodo v oporo, ko vam bo pri delu zmanjkovalo potrpljenja.Pred vami je velika preizkusnja. Sposobni ste jo zelo dobro resiti, vendar le ce se boste zanasali nase. Vas custveni svet bo dokaj popoln, dojeli boste, da imate vse, kar ste si mocno zeleli, a konkretno priznanje vam bo slo le tezko z jezika.

To velja baje za cel teden, ne samo za danes..Zelim ti, da si riba..ne vem..kar cutim da si…Lepo jutro..

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Dej za ovna še enkrat prekontroliraj :o)))))))))

Heheheheheheh, moram mal provocirat

Ej……

To je to..edino tale stavek sem pozabila: “Dejstvo je, da boste smisel iskali drugje”..pa ne..a je oven???..Ma brez veze, jaz u horoskope itak ne verjamem …kaj pa ti??

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Samo enkrat sem in še zadel je

OVEN

Veliko več, boste iztržili, kot ste pa lahko sploh pričakovali. Če boste ravnali prevdarno, se vam lahko primeri, da bo prihodnost postala zelo varna. Ljubezen .

Oooooooooooooooo Nioba, to pa je horoskop

Cmoka za to

imel si sreco

Špicon..imej lep dan…lubcka..imej ga vedno s seboj..gre ena pesem..papa

Res. In to na popravnem izpitu iz angleščine

papa. Bom imel

RIBI

Počutje bo dobro. Spoznali boste, da imate dovolj energije, da se lotite projekta, o katerem ste do sedaj le razmišljali. Uspeh vam je zagotovljen.
Zaljubili se boste.

OVEN

PREMAGATI PA MORATE TUDI KRATKOČASEN VPLIV MERKURJEVEGA KVADRATA, KI PRINAŠA NEGOTOVOST,DVOME,NERVOZE IN NESTABILNOST,NERAZUMNOST, ZMEDENOST,NENAKLONJENOST DO DELA IN SLABO RASPOLOŽENJE ZARADI KOMUNIKACIJ. BATI SE JE POTREBNO SONČEVEGA KVADRATA, KI LAHKO V DOLOČENEM TRENUTKU V NAVIDEZ BREZ VZROKA ZANIHA ČLOVEKA V NOTRANJO
NEGOTOVOST,BOLEZNI,PADEC ENERGIJE IN SLABO ZDRAVJE. URAN TVORI LEP TRIGON S SONCEM VSE TO VAS NAPOLNI S POGUMOM , ZATO JE DANES IN PAR NASLEDNJIH DNI ČAS ZA PRIJETNE ,UGODNE AVANTURE ,SIMPATIČNA TVEGANJA IN URESNIČENJ DOLGO TLAČENE ŽELJE PO SPREMEMBAH IN REFORMAH. ZVEČER SE UTRUJENI PO CELODNEVNEM BOJU LAHKO LOTITE NOVIH NAČRTOV SAJ VAM BO POMAGALA TUDI OSTRA INTUICIJA. TEGA ČASA NIKAKOR NE SMETE PRESPATI, ZAKAJ VULKANSKE ENERGIJE SE BODO PREBUDILE S POGOJEM, DA SE JIH POPOLNOMA ZAVEDATE SEKSTIL MED SONCEM IN LUNO SICER NI TAKO MOČAN KOT KONJUKCIJA PA VSEENO DOBRO DE VAŠI DUŠI IN EGU. PRINAŠA MOŽNOST IZRAŽANJA OBČUTKOV,MIR V DRUŽINI,KREPITEV ČUSTEV, DUŠEVNO MOČ.PRIMEREN JE ZA NABIRANJE NOTRANJIH SILIN GOB. POSEDOVALI BOSTE STABILNOST,DUHOVNO RAVNOTEŽJE,DOBRO RASPOLOŽENJE,PRIJETNE KONTAKTE IN DOBRE ODNOSE Z NASPROTNIM SPOLOM POVSOD IN VEDNO.

NO,ZAJČEK ZAJČKAST,A BO TO DOVOLJ ?
HOČEŠ ŠE?
PRAV. DANES IMAM ČAS IN VOLJO .

Znamenja:
veše znamenje: oven
znamenje sogovornika: riba
ura sestanka: 24.00
Kako ravnati ob uri, kjer prevladujejo naravni zakoni, ljubezen na prvi pogled, simpatije in fizična privlačnost? To pomeni, da je velika verjetnost, da se bo poslovni sestanek spremenil v poslovni zmenek, romantično srečanje pa nima dobrega zaledja v nebesnih znamenjih. Pričakujete lahko siv odziv na vaša vprašanja.

Zajček,siv odziv !?
Ehehe.
Siv !

Leto Vodne Ovce ali Koze 2003 ( k. leto 4701 ) Yin :

Od 1.2.2003 – 21.1.2004 je leto Ovce ali Koze.
Leto 2003 je leto Vodne – Crne ovce ali Koze. Element energije je Voda in njen ustrezna barva je crna.
Vendar voda in zemlja ne gresta v redu skupaj, kajti zemlja unicuje vodo – disharmonija.
preteklo leto je bila voda yang – moska, vodilna,
v tem letu je voda yin – zenska, pasivna energija.
zato v tem letu ne pricakujemo neke silne vojne, temvec kvecjemu pogajanja, kompromise, popuscanja ,
prilagajanja in sprave.
Leto 2003 z razliko od prejšnjega ( 2002 – konj – galopiranje ), bo pocasnejše in miroljubnejše.
Ovca ali koza je spremenljiva, neodgovorna, izbircna, delikatna, nedisciplinirana in svojeglava zival,
vendar tudi kreativna, elegantna, rahlocutna , miroljubna , prilagodljiva in obcutljiva .
Prav tako bo tudi leto 2003.
V letu muhaste Ovce ali Koze lahko pricakujemo hitrejše menjave vlad, politike in razdelitve sveta.
V tem letu je najboljša vrlina : FLEKSIBILNOST.
Naj nas ne zapelje zunanji in hiter izgled stvari, bolj pomembna je notranjost in vrline.
V tem letu lahko pricakujmo tezave v povezavi z zemljo ( potrese, plazove in sesedanje stavb ).
Cene nepremicnin bodo porasle, prav tako bo to leto ugodno za vso industrijo v povezavi z zemljo,
kmetijstvom, rastlinami, rozami, modo, tekstilom.
Prav tako bo to leto zelo ugodno za energijo v povezavi z ognjem , elektriko, zabavna industrija , naftni derivati.
V tem letu bo veliko humanitarnih akcij in veliko novih medicinskih odkritij.
Ljudje bodo na novo odkrivali naravo in njeno pomirjujoco energijo na dobro pocutje.
Poudarjeno bo globoko zanimanje za naravo, pokrajine , zivali in za podezelje
Veliko ljudi se bo odlocalo za dijete, zdravo zivljenje, prehranjevanje s sadjem, zelenjavo in veliko gibanja v naravi in naravna zdravljenja.
Poglobile se bodo vrednote druzine , druzinskega zivljenja, skupnosti, sodelovanja in sprave.
Lahko pricakujmo porast zivljenjskih stroškov.
To leto bo najboljše za znamenje : za Konja
Zelo ugodno za : Ovco, Prašica in Zajca
Dobro za : Tigre in Opice
Nestabilno za : Zmaje in Pse
Neugodno za : Miške, Bivola, Kaco in Petelina

Tako !
No,zajček zajčkasti,boš vse tole bral,al boš
raje kar…počakal,kar bo,bo ?

Srečno!

Ma ne ovčka sem…dej neki lepo no……..rabm ……

JA
Ku men tole ne gre..dej prekontroliri..

Nioba ti je prepisala veliko lepih besed..iz horoskopa…Jaz ti lahko le recem, da v to prav nic ne verjamem…in ti dajem lahko samo moje besede.
Katere ze dobro poznas:” Dovoli si..imej se rada, kajti zaslužiš si vse najboljše in delaj na temu. Če še to ni dovolj, je tukaj se moja roka, ves kje me dobis…poljubcek..moja..moja.

heja SonceK… cmoko na cmoko :)))))

vesel, da si se vrnila 🙂

cmoko na cmoko Jani..vrnila..aha…

New Report

Close