Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Horror & SF

Horror & SF

spluvajte ven vse možne grozljivke in SF, ki se jih splača gledat :)))

Ni nujno da so filmi čisto novi 🙂

aja..več ko bo krvi, slabše bom spal in rajši vas bom mel :))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ja volim samo sebe za druge mi se jebe!!!

Noč čarovnic (vsi deli), Ladja groze

13 ghosts, pet sematary, omen, exorcist, Misery, thinner, Children of the Corn…

Krvavo obzorje, Alien (vsi deli)

Moje najljubse horror zadeve so definitivno Night of the Living Dead (raje čb verzija), Exorcist, Carrie, Hellraiser (nekje prvi trije deli), pa še dosti jih je, pa se jih sedaj ne spomnim takoj z glave.
V kinih v “zadnjem času” pa The Others in tudi Darkness ni čisto mimo.

Spomnila sem se jih še ene par: The Thing, Texas Chainsaw Massacre, The Shining, Nightmare on Elm Street (prvi izmed Freddy Krueger filmov), Evil Dead, Jeepers Creepers, Alien, The Day of the Beast (El Dia de la Bestia), Child’s Play, Candyman, The Nameless (Los Sin Nombre), Ringu (japonska original verzija od The Ring).
Upam, da jih je dovolj. 🙂

SF: Bladerunner, Mad Max

Children of the corn (vsi deli), Jason X, The Mothman Prophecies, Frailty, Faust – Love of the damned, Svečeniki (ne vem kak se rece v anglescini)…

Grouljivk so priporočili veliko , a sta tudi dobra , čeprav ne grozljivke- Shiri in Naked Weapon – v istem stilu kot Shiri………

LP

Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti želje uresničile.

ti si pa mau mem usekov =)

Zakaj? Saj spadata ta dva filma pod Science fiction (SF) ali se je kaj spremenilo do sedaj?

New Report

Close