Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek HOSTESE na raznih sejmih, prireditvah

HOSTESE na raznih sejmih, prireditvah

Zanima me, kako naj se prijavim kot hostesa na raznih sejmih, prireditvah. Zelo rada bi recimo bila na avtosejmih, ali kakšnih sejmih z energijskimi pijačkami, pa nevem kako priti v kontakt s pravo osebo?

Sem mladenka, dobrega videza in zelo komunikativna.Mislim, da bi bilo to delo lahko zame.

Hvala za odgovore!

Če si študentka, imaš na študentskih servisih ogromno ponudb, kjer iščejo hostese.

Žal mi je status lani potekel, ker sem zaključila šolanje:(

Kakšne manekenske agencije imajo tut to čez…Bronz….

Sem videla en oglas na Planetu lepote ampak za promotorko kozmetike, te morajo ponavadi tudi kaj prodati in ne le biti za okras.

Promotorka kozmetike ni nujno, da mora kaj prodati, ker sem bila sama promotorka za niveo visage in prodaja sploh ni bila vključena v promocijo…je pa razlika med hosteso in promotorko, ker pri promotorki se ne zahteva toliko videz kot pri hostesi…promotorka mora biti predvsem urejena, komunikativna in mora znati promovirati tisto kar promovira, predvsem pa ni tam za okras…prej se to hostese, še prej pa manekenke…jaz bi tudi poskusi, ker se splača in zaslužek je dober…

Hostesa na štandih ni za okras, pač pa zato, da poslovnim gostom kaj predstavi, pove in prinese kakšno pijačo ali prigrizek, včasih tudi narezek. Sama sem bila več krat hostesa in vsakič, ko sem prišla zvečer domov so me pošteno bolele noge, ker si praktično cel dan na nogah, saj je bil naš štand vedno poln. (seveda je tudi odvisno za katero podjetje delaš – ene na štandih včasih nimajo kaj za počet, ker nimajo toliko gostov). Zaslužek je pa vsekakor dober in se splača.

glavno da je bil vaš ŠTAND poln :))))

Ne razumem, kaj si hotela povedat? Bil je poln, zato ker je šef vlačil vsakogar k nam in zato, ker so hodili tudi sami od sebe razni direktorji, da so lahko zastonj pili šampanjec, ki smo ga točili na hektolitre. Če pa namiguješ še na kaj drugega, pa povej odkrito, da ti bom razložila kako in kaj. Sploh pa sem hotela povedati samo to, da hostese včasih imajo tudi kaj za početi, v nasprotju s tistim, kar si večina misli, da pač samo postopajo naokoli.

Točno tak kot je rekla štumfek…pa ne si mislit, da je to delo lahko…cel dan se moraš ukvarjat z ljudmi po 12-14 ur na nogah, mogoče kakšna ura pavze…aja pa tega dela ne more opravljat vsaka, ker si lahko super lepa, če nisi komunikativna, pa razgledana in dober govorec nimaš tam kaj počet…tistim, ki pa pridejo na štante z namenom, da te gnjavijo pa lahko vljudno odsloviš in jim daš vedet, da tam delaš, da nisi fungirl…

jaz sem bila članica avdicija.com, sem pa delala na raznih srečanjih, predizborih za miss,…nikoli več kot 8 ur!

Ja, če delaš na sejmu moraš biti tam od osmih zjutraj do devetih zvečer, dokler se hale ne zaprejo. Tko da je tudi delovni čas hostes na različnih prireditvah pač različen.

Potem pa ce si res dobra, moras iti se zrave na vecerjo, ce je pa res dobra
stranka, se ji pa nudi tudi kaksne drugacne usluge. In potem dobis preko
studenta malce vecjo postavko (ce pa nisi studentka, pa na ime drugega studenta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close