Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu hot again

hot again

Sedim v službi za pisalno mizo…zdolgočaseno gledam skozi okno in si na svinčnik navijam koder las….Kot ponavadi ob takem trenutnem brezdelju, pričnem sanjariti…ali pa podoživljati kakšno vročo noč…In včerajšnja….že tolikokrat sem prijateljici rekla, da je dober, vsakič je sex boljši, še bolj vroč, da se mi že smeji ob tem stavku….ampak je res…preseneča me…vsakič…
Prišel je pozno zvečer, povsem nepričakovano, me povsem presenetil s trkanjem na okno. Odprla sem mu vrata in poslal me je v spalnico s pripombo, naj ne hitim, naj si oblečem tisti vroč črn mrežast kompletek, ki malo skriva…. Medtem sem ga slišala nekaj brkljati, a nisem vedela kaj počne. Ko sem prišla v dnevno sobo, so me po tleh pričakali rumeni rožni listi obsijani s svečkami. Vodili so me v kopalnico, kjer me je presenetila eksplozija orientalskega vonja, ki me je vedno erotično predramil. Koža se mi je napela in čutila sem, kako se kri pretaka po žilah. Svečke so vse skupaj naredile še bolj intenzivno. Izza vrat me je presenetilo dvoje močnih, mišičastih rok, ki sta me objeli čez pas. Z vročimi ustnicami se mi je prisesal na vrat, me grizel in lizal z močjo, ki mi je jemala dih in me brzinsko vodila do naslad, katerih sem si želela.Stisnil me je k sebi, da sem začutila njegovega čvrstega korenjaka in željno sem se obrnila k njemu, da bi se ga dotaknila z rokami, ga vzela v usta, ….ampak…. “Ne!” je rekel, “danes si moja orientalska princesa. Uživaj.” Potisnil me je proti kadi, kjer je bila natočena topla voda, posuta z rožnimi listki in iz nje je vel moj vonj, vonj, ki me je dražil. Zaprla sem oči, stopila v vodo in zastokala od užitka, ko me je toplota začela objemati. Moje gležnje, stegna, vročo muco, trebuh, bradavice….Vsaka kaplja dišeče vode, je ve meni prebujala poželenje in od želje sem glasno dihala. Moj princ se mi je pridružil in se pričel z rokami in sojimi prsti sprehajati po meni. Vsak njegov dotik je v meni sprožil tresljaje, bradavičke so se mi napele, muca…. Z ustnicami je drsel po robovih mojih erogenih con in se pazljivo izmikal vsem najobčutljivejšim točkam. Vedno bolj nadražena, vzburjena in potrebna bolj konkretnih dotikov, sem se v vodi dvigovala, obračala, nastavljala njegovim rokam in jeziku, ampak….vedno se je ognil točkam… Končno mi je začel slačiti kompletek, upajoče sem prožti njemu dvigovala boke, vendar je vse ignoriral, kot da ne bi videl. V roke je vzel gobico, in z njo pričel drseti po telesu, dojke je z njo le obšel, po vratu je zdrsel nežno kot vetrcse vrnil na ramena, po rokah do prstov in po notranji strani rok po strani telesa do bokov. Prosila sem ga naj preneha, naj si me vzame, pa je ostal nem za moje prošnje….Vsak moj poskus, da bi si pomagala sama, je bil skoraj grobo zavrnjen… Bila sem resnično na robu ekstaze, na robu omedlevice, ko me je končno potegnil iz vode, me objel s toplo mehko brisačo, naslonil na steno in privzdignil nogo…..Ob prvem sunku, ko sem ga začutila v sebi,, se je v meni začel sproščati ognjevit orgazem, ki je trajal in trajal, z vsakim sunkom je bil močnejši in neobvladljiv…. Tudi sam je bil vzburjeno do konca in kmalu sem ga začutila v sebi, kako utripa…Potem me je samo odnesel v posteljo, me pokril, se ulegel zraven, me objel in zaspala sem kot princeska, varna v svoji deželi, svojem svetu, svojem gradu, ob svojem princu…..

pa lep dan vsem

New Report

Close