hot shapers
Prosim vas lepo, ne nasedajte TopShopu..
Potenje nima veze z kurjenjem kalorij. Človek shujša, ko poje manj, kot porabi, porablja pa z telovadbo in osnovnimi opravili telesa, kot je normalno delovanje organizma in podobno.
Ko telovadite ali sedite zunaj na 30 stopinjah, se vaše telo ogreje in žleze znojnice začnejo izločati vodo – znoj -, ki deluje kot obrambni mehanizem, saj vaše telo ohladi. Izguba teže ob nošenju teh hlač, katerih edini namen je, da praznijo denarnice, se zgodi preprosto zato, ker ob izgubi vode ob potenju izgubite tako imenovano vodno težo, ki jo itak dobite nazaj, ko spijete kozarček ali dva.
Če med telovadbo nosite te hlače, se vam je zgodil zgolj placebo učinek – s pomočjo telovadbe ste izgubili težo, čeprav mislite, da so zato krive ”magične hlače”.
Verjemite, če bi ta ”revolucionarna tehnologija” delovala, bi bili v Ameriki lokali polni ljudi, ki izgledajo kot atleti – kaj vidimo namesto tega? Mislim, da odgovor vsi poznamo.
Zdaj pa upam, da bo vsaj nekdo že enkrat upošteval ta nasvet in bo čas, ki ga preživi ob gledanju reklam po televiziji, raje namenil kolesarjenju ali teku, saj je to, pa če je še tako staromodno, ob vsej tej tehnologiji še vedno edini način za izgubo teže, pa ne samo to, kardio vadba bo zmanjšala vaše možnosti za razne kardiovaskularne bolezni in zvišala vašo zmogljivost.
Lep pozdrav.
Pa kaj se…kupila sem hlače 39 e vržen stran denar.v njih sem šla spat in jih imela na sebi celo noc v njih sem šla na orbitrek spotika sem se samo v pregibih kolen….šla bi v njih vn pa mi je nerodno ker med hojo spuščajo čuden sumec zvok….če jih katera hoče jih dam….samo ne pisat da pomagajo….tudi z vadbo na orbitreku 40 min se v noge nisem potila….drage dame celulita se ne da odstraniti mascobne zaloge pa s redno vadbo..da bi pa s temi hlačami v tednu brez vaje izgubila vsaj 1 kg….prej zadenes na lotu
Živjo, par vas je reklo da imate te hlače pa bi rabila vaš nasvet..
Odločam se za nakup ampak nisem prepričana glede velikosti.. Vem da so
na spletni strani podane neke mere za številke ampak sem glih na meji
tko da me zanima kaj predlagate.. je boljše da so bolj tesne al mal bolj
sproščene, kok so kej elastične…