Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hot shapers

hot shapers

Ali nosi katera te hlače, zanimajo me mnenja, ker sem drugače suha, le noge in zadnjico imam res debelo!
Ker baje se ful potiš spodi in kao topiš maščobe…?
lp

ne nasedaj topshopu, prosim te

Sama nisem sicer zagovornica tega topshopa .. ampak te hlače pa so zakon. Vredne svojega denarja. Jaz sem jih dobila iz avstrije že pred časom Sem bolj lena, s temi hlačami ne delam NIČ, pa se maščoba topi, v mesecu dni ob rednem nošenju : -6cm v pasu, 3,5cm v nogah.

Živjo! imam namen kupit te hlače, saj potenje močno izboljša videz kože, tudi nadležni celulit je manj opazen. Včasih sem si noge pred telovadbo zavijala v prozorno folijo in je delovalo!! Ampak je ta način preveč zamuden 🙂

Živijo- rekla si, da je bil takšen rezultat ob redni nošnji v 1 mesecu – kako pogosto pa koliko časa pa si to nosila? Ker kakor kažejo se to zelo potiš in potem vsak dan tisto “prešvicano” oblačilo zopet nase vlačit je pa kar zoprno. Si ga vsak dan prala ali kako?

Zdravo! mene pa zanima če te hlače res izgledajo tako kot na televiziji. Na enih slikah se mi namreč zdijo dosti krajše..
in pa kako je možno da so na reklami vse punce preznojene ko zavihajo hlače če pa naj bi hlače vpile ves znoj?

MAJCEK 27,

zanima me, kako se imenujejo hlače, ki si jih kupila v Avstriji – so iste kot te v TOPSHOPU?

lpNataša

Živjo punce! Hlače so zakon! Sem sicer suha in sem jih kupila le zaradi celulita, ker potenja izbolša videz kože. Pomagajo!

js sm si te hlače kupila učeri in res ful švicaš na rezultate je pa treba še počakat

kako ste pa nosile te hlace..celi dan ali samo ko ste telovadile.

jaz jih nosim ko telovadim in na sprehodit. cel dan se mi ne zdi OK, da jih nosim, ker res švicaš. 🙂
sem pa v 14 dni kar jih mam izgubila dobra 2,5 kilograma,.

pozdravljene,
kok je pa kaj z vzdrževanjem teh hlač, jih perete po vsaki uporabi

Jih perem po vsaki uporabi in ni problemov! Zelo sem zadovoljna!

Prosim vas lepo, ne nasedajte TopShopu..
Potenje nima veze z kurjenjem kalorij. Človek shujša, ko poje manj, kot porabi, porablja pa z telovadbo in osnovnimi opravili telesa, kot je normalno delovanje organizma in podobno.
Ko telovadite ali sedite zunaj na 30 stopinjah, se vaše telo ogreje in žleze znojnice začnejo izločati vodo – znoj -, ki deluje kot obrambni mehanizem, saj vaše telo ohladi. Izguba teže ob nošenju teh hlač, katerih edini namen je, da praznijo denarnice, se zgodi preprosto zato, ker ob izgubi vode ob potenju izgubite tako imenovano vodno težo, ki jo itak dobite nazaj, ko spijete kozarček ali dva.
Če med telovadbo nosite te hlače, se vam je zgodil zgolj placebo učinek – s pomočjo telovadbe ste izgubili težo, čeprav mislite, da so zato krive ”magične hlače”.
Verjemite, če bi ta ”revolucionarna tehnologija” delovala, bi bili v Ameriki lokali polni ljudi, ki izgledajo kot atleti – kaj vidimo namesto tega? Mislim, da odgovor vsi poznamo.
Zdaj pa upam, da bo vsaj nekdo že enkrat upošteval ta nasvet in bo čas, ki ga preživi ob gledanju reklam po televiziji, raje namenil kolesarjenju ali teku, saj je to, pa če je še tako staromodno, ob vsej tej tehnologiji še vedno edini način za izgubo teže, pa ne samo to, kardio vadba bo zmanjšala vaše možnosti za razne kardiovaskularne bolezni in zvišala vašo zmogljivost.
Lep pozdrav.

Jas sem hlače dobla dans in res pomagajo.

Te hlace so res the best in pomagajo odkar jih nosim sem izgubila 3 kg imam pa jij mesec dni….in leon znano je da ko clovek svica izgublja tezo kot v savni:) in te hlace so tooop! Priporocam in vredne svojga kesa.lp

Jaz osebno sem kupila te hlače in sem navdušena. Res da tale topshop ni neki ampak te hlače so vredne 40 evrov.

Pozdravljeni, jaz sem hlače nosila med tekom in dobila takšno alergijo, da imam po trebuhu srbeče izpuščaje in padla sem v šok, krvni tlak mi je padel na 75/45, počutila sem se obupno. Odločila sem se, da jih nikoli več ne oblečem. Lep pozdrav vsem

S prijatelco sva si kupili te hlače pa ni nobena preveč zadovoljna.Na mojih 160 cm so mi prekratke(do polovice kolen ) meni osebno so precej neprijetne za nosit.Kakor koli ljudje smo si različni kar nekomu ne odgovarja drugemu je super,tako da se vsaka odloči po svoji presoji 🙂

Anamaja in darči 5, če jih katera proda, jih vzamem.

živjo.

zanima me kako hitro po porodu lahko oblečem hlače hot shapers, glede na to da sem imela prerez presredka?

lp, mary

Pa kaj se…kupila sem hlače 39 e vržen stran denar.v njih sem šla spat in jih imela na sebi celo noc v njih sem šla na orbitrek spotika sem se samo v pregibih kolen….šla bi v njih vn pa mi je nerodno ker med hojo spuščajo čuden sumec zvok….če jih katera hoče jih dam….samo ne pisat da pomagajo….tudi z vadbo na orbitreku 40 min se v noge nisem potila….drage dame celulita se ne da odstraniti mascobne zaloge pa s redno vadbo..da bi pa s temi hlačami v tednu brez vaje izgubila vsaj 1 kg….prej zadenes na lotu

klea 234 – videla sem, da si omenila, da če katera želi hlače, da jih daš…zanima me ali ta ponudba še velja?

Živjo, par vas je reklo da imate te hlače pa bi rabila vaš nasvet..
Odločam se za nakup ampak nisem prepričana glede velikosti.. Vem da so
na spletni strani podane neke mere za številke ampak sem glih na meji
tko da me zanima kaj predlagate.. je boljše da so bolj tesne al mal bolj
sproščene, kok so kej elastične… 🙂

kolk št hlač pa imate jaz bi jih kupila, če jih še imate? hvala

New Report

Close