hotel Adria, Vela Luka, Korčula
Şaj kar se mene tiče je bila Vela luka zame en veliik dolgčas pa še zeloo grdo mi je bilo,resnično kot že ime pove je to luka,majhna zapuščena..Veliiko bolje je v Korčuli kot dan in noč ,saj zame mi hodimo na Korčulo že 6 let,ampak mesto KOrčulo,no malo izven mesta in ti povem da je tam zelooo lepo.V Vela luko pa nikoli več-edino na izlet grem še na Proizd,ki je tam v bližini.
Na žalost tako je moje menje-mogoče bo pa vam všeč.
pozdravljeni
pred tremi dnevi sem prišla iz dopusta v veli luki v hotelu adria.
hotel tak tak ne smeš bit zahteven, plaža brez sence, zvečer nimaš kam it razen z avtom, dva dni smo bili brez vode in en dan brez elektrike. noben da bi se vsaj opravičil , nič takrat ko ni blo vode ni blo pijače, niti na wc nisi moral it, če ne moreš vode dol potegnit,,, skratka to so slabi vtisi
dobri pa so bli da jaz osebno sem rabla mir in mi je prijalo…vozli smo se po ostalih mestih in smo našli en zalivček fffffffuuulll lllep res da moraš it dol peš ampak si tam sam par ljudi še je in ena hiška..voda je fulll lepa..mesto vela luka mi je blo všeč ker nisem rabla nekega buma…če pa rad kupuješ so samo 3 stojnice..trgovin je pa polno….
vglavnem meni je blo všeč samo zato ker sem rabla dopust…….
tejcap, 26.02.2006 ob 16:48
vplačali smo letovanje v tem hotelu. Prosim za kakršne koli izkušnje glede plaže in ostalega, Že v naprej najlepša hvala.
Pozdravček Mateja
Pozdravljeni.
Bili smo pred corono, hotel Adria je na samem v lepem zalivčku, plaža samo za hotelske goste. Hotel sam, bi res bil potreben prenove. Sence na plaži je tudi dovolj. Do samega mesta Vela Luka je caa pol ure pečačenja, drugače pa parkrat na dan vozila ladjica. Hotel ima tudi bazen. Nam je bilo všeč.