HOTEL ALAN – STARIGRAD/PAKLENICA- Je bil kdo?
Tule se je nekaj govorilo o tem:
Takole ti bom rekla; mi že leta hodimo v Stari grad, ne v hotel ampak v camp. Kar se tiče hotela Alan jim je prej v sramoto kot ponos. Hotel so sicer da res pred dvema letoma začeli obnavljati, a ta njihova obnova zal še vedno ni končana. (tisto, kar je bilo obnovljeno je pa po večini že spet uničeno). Mojega sodelovca so v eni agenciji lani naplahtali, da bodo vsa dela do sezone končana, potem pa so ga vsako jutro zbudili bagerji in delavci. Zahteval je denar nazaj in ga tudi dobil.
Plaža je lepa, tudi za otroke je zelo fajn, luštno imajo otroško igrišče…samo po moje, za to kar ponujajo so absoltno predragi. V Stari gradu imaš tudi kup apartmajev, kjer je precej lepše. Stari grad ni ravno mesto, v “centru” imaš 15 štantov in 5 caffičev, in to je to. Do Zadra je cca 35 km.
Poglej za hotel Vicko, apatmaji Plantaža (v njihov kamp mi hodimo), apartmaji Jukič( tale ženska je res malo dražja, samo imaš pa privat plažo, res lepe nove apartmaje)
Imajo pa v tem amlem kraju zelo lustno urejeno sprehajalno potko ob obali, ki pelje do teh 15 štantov.
Jaz na tvojem mestu ne bi šla v hotel, Starig grad kot tak pa priporočam!!!!
lp
janette