Hotel Alpina – Kranjska Gora
Odpravljamo se na krajši oddih v Kranjsko Goro, hotel Alpina. Ker je cenovno precej ugodnejši od Larixa, smo se odločili zanj.
Če je že katera bila v tem hotelu, prosim za kaj več info. že o hotelu samem (sobe, hrana) in okolici (česa ne smemo izpustiti – razni izleti, Kekčeva dežela ipd.).
Hvala in lep dan!
MI2 s hcerko sva bile v Alpini januarja in se imele super. Hotel je cist soliden, soba sicer bolj majhna, ampak cista. Hrana ful dobra in veliko izbire. Najbolj mi je pa bilo vsec to, da sva lahko pri pol penzionu vecerjo zamenjale za kosilo in sva hodile na kosilo ob 12. uri v hotel Larix. Za vecerjo sva si pa potem privoscile kak sendvic v sobi.Takrat je bil cas za smucanje, enkrat sva drsale in enkrat sva plavale v hotelu Larix. V glavnem jaz priporocam.
Oj!
Lahko se greste kopat v hotel Larix, Pri Jasni (oddaljen kakih 30 min peš od hotela) je solidno otroško igrišče, Zza kekčevo deželo se pozanimaj – mislim, da je to organizirano samo za otroke stare okrog 5 let (gredo brez staršev in to le v poletnih mesecih). Morda bi si ogledal tudi Liznekovo (najbrž sem narobe napisala) domačijo. Če ste bolj z drugega konca SLO nimate tako daleč do Bleda, Vintgarja, Planice…
Če imate otroke že dovolj velike za kolesarjenje imamo lepo urejeno kolesarsko pot…
Lep oddih!