Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hotel Beli Kamik KRK

Hotel Beli Kamik KRK

Pozdravljeni, razmišljam, da bi sprejela ponudbo tur. agencije in šla na počitnice na Krk, v omenjen hote.
Kaj lahko pričakujem, ima kdo izkušnje s tem hotelom. Zanimajo me izkušnje zadnjih let, ker baje, da so se poboljšali.
Smo 4 članska družina z otroki 9 in 12 let.
Hvala.

Sem bil enkrat na krku nikoli vec. Tam povsod smrdi po smeteh, morda je hotel ok ampak ne pricakuj nevemkaj pojdi raje na Cres ali v istro tam ne smrdi

Nam so njivice zelo vsec in odkar so orenovljene je res lepo. Samo morje je grdo. Nic ne smrdi. Hotel je super. Bili lani pri enih na obisku in je lep prenovljen. Bili so zelo zadovoljni

Pozdravljeni,

tudi mi smo lani dopustovali v tem hotelu. Hotel je prenovljen, sobe klimatizirane in lepo opremljene. Hrana raznovrstna, okusna. Hotel ima vsak dan animacije za otroke in vsak večer mini disco na hotelski terasi. Do plaže je zelo blizu, v bistvu je tam en majhen zalivček z drobnimi kamenčki, tudi senca je.
Sicer pa so Njivice majhno in prijetno mesto, pa še kar blizu je.
Smaradu po smeteh pa nismo zaznali. 🙂

Lp

Hvala za komentarje….
se že veselim dopusta 🙂

Slab hotel, hrana kot v menzi, makaroni…. Blizu je dober hotel Jadran z raznovrstno hrano. Zakaj ne greste v bungalov Flora z polpenzionom?

New Report

Close