Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hotel Belvedere

hotel Belvedere

…je katera že bila v tem hotelu.Nahaja se v Medulinu.Zanimajo me predvsem plaža, hrana, sobe… lp

Kakšen mesec nazaj smo se pogovarjali ravno o tem hotelu, trenutno nevem kaj je bil naslov, poišči v iskalniku.Se mi ne da še enkrat pisat.
Če pa jaz kaj najdem ti pa prpopam.

lp

JA please ne najdem?!morje* napisal:

> Kakšen mesec nazaj smo se pogovarjali ravno o tem hotelu,
> trenutno nevem kaj je bil naslov, poišči v iskalniku.Se mi ne
> da še enkrat pisat.
> Če pa jaz kaj najdem ti pa prpopam.
>
> lp

SORČI NAŠLA

Mi smo bili med prvomajskimi. Sobe so tako, tako (postelje malce neudobne, škripajo..). V četrtem nadstropju so bile slabše kot v drugem, kjer je kopalnica izgledala precej na sveže renovirana. To sem imela priložnost videt. Drugače zelo prijazni, hrana za moj okus precej dobra, raznolika. Tudi za otroke so imeli stolčke. Med gosti je bilo veliko družin z majhnimi otročiči, veliko športnikov na pripravah. Notranji bazen je bil pod kritiko (tudi fena ni bilo kam vklopiti, ker niso delale vtičnice). Plaža je betonska, en zalivček s kamni, če se malo oddaljiš pa lahko najdeš tudi kaj drugega.
Skratka-ni ne vem kaj, je pa cenovno precej ugoden, a ne? Se mi zdi, da na dopustu tako ne rabiš ne vem kakšnega komforta, saj si malo v sobi. Mi bomo verjetno še kdaj šli.

Nisem pa sledila debati izpred meseca dni, tako, da preberi še druga mnenja.

LP

v hotelu nisem bila, sem pa bila v medulinu, plaž je ogromno od kamnitih, betonskih pa do peščenih… vse so si dosti blizu… cene niso grozne, zraven je super zabaviščni park, restavracije so najboljše… skratka… komaj čakam da gremo spet v medulin 🙂
lp

hvala vsem

Zanima me , če imate morda izkušnje s tem hotelom. Hvala. Dada

New Report

Close