Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hotel Breza ali Orhidelia – Olimje

Hotel Breza ali Orhidelia – Olimje

Prosim za nasvet koga, ki pozna oba hotela. Katerega izbrati? Je višja cena Orhidelie upravičena?
Šla bi sama z možem, brez otrok.

Jaz sem bila v Hotelu Breza in mi je bilo v redu. Orhidelie ne poznam.

Torej obstajata dva hotela Breza in Sotelia …Breza je čisto vredu hotel, Sotelija je pa veliko lepši in tudi dosti dražji . Tam je tudi aparthotel Rosa, kjer lahko najameš apartmaje.

Torej vsi ti hoteli so s kopališčem Termalija povezani s podzemnim hodnikom in lahko greš iz sobe oblečen v kopalni plašč in se tako tudi vrneš…

V Termaliji imaš dosti bazenov in tudi svet savn. Bazeni so ponavadi že v ceni hotela, savne pa ponavadi doplačaš ali pa tudi ne..odvisno od paketa …
Orhidelija pa je novejši izredno lep velnes center na sredi teh objektov…skoraj večino v zemlji..v njem imaš veliko prostorov za sproščanje, bazene , savne…..
Če nimaš obiska orhidelije v ceni namestitve, potem je kar dosti draga . Če imaš male otroke ti ta obisk tudi ne priporočam, ker naj bi bil tam prostor za sproščanje in mir…kar dosti staršev ne upošteva in ni prav… torej to je to…če te še kaj zanima pa vprašaj

Hrana je dobra, raznovrstna?
V ceni je tudi Orhidelia, zato se bova verjetno odločila kar za Brezo. Saj toliko slabši pa tudi ni?
Pa osebje, je prijazno? Sobe čiste?

Moraš vedeti, da je Breza namenjena gostom, ki so tam na rehabilitaciji preko zavarovalnice. Hotel se vizualno s Sotelijo sploh ne more primerjat. Breza je hotel za prvo silo, Sotelia za pocrkljat se. Zdaj pa odvisno, kaj hočeš.

New Report

Close