Hotel Centinera – Banjole pri Puli

Pozdrav
Smo bili lani za 1. maj in poleti (ker smo imeli že rezervirano). Če bi vedeli za njihovo prijaznost ne bi šli…
Drugače veliko letujemo (vsake počitnice skoraj) in smo bili do sedaj še zmeraj zadovoljni.
Letovali smo ravno tako z 2 otrokoma in smo prišli že dopoldan, ključ od sobe pa smo dobili ob 15h s pojasnilom, da še sobe čistijo. Prijatelji pa so po nekem naključju dobili ključ že prej in smo bili v njihovi sobi (naša je bila sosednja in je niso nič čistili…. kapric.
Prosili smo za dodatni vzglavnik in ga dobili po dveh dnevih… čeprav sem bila na recepciji 3X…
Brisače menjavajo samo 1x na teden (na sobo pripadajo max 3 normalne in 1 manjša)… pa 4 člani.
Pri zajtrkih obvezno stari kruh in mizerna izbira pri večerji 2x na teden se meni ponovi (2x so bili čufti, sardelice, piščančje meso, kotleti).
Sobe so pa lepo urejene, da ne bom samo slabih stvari pisala.
Poleti so bili prebukirani 2 slo para, in 1 češki par v istem tednu…
V glavnem tako za nič še ni bilo nikjer, samo zaradi neprijaznosti osebja.
LP
Malči

To kar nekateri pišete sploh ni res mi smo bili sedaj en teden tam pa je blo zelo vredo,brisače menjujejo vsak dan. Na osebo so dve brisače na dan ena velika in ena manjsa,kar se tiče kruha je bil vsak dan svež,hrana okusna in vsak dan drugačni meniji,sobe so zelo lepo urejene imajo balkon.klimo,mini hladilnik,čistijo jih vsak dan.Ne vem kaj naj
še rečem bilo je enkratno!!!

Tudi mi nismo bili zadovoljni. Z majhnim otrokom so nas pustili čakati več kot 6 ur, ker so bili prebukirani. Ko je mož ponorel, jaz pa klicarla slov. agencijo preko katere smo šli, nato se je le nekako uredilo.Na recepciji smo se javili že ob 11h… Prebukirani pa so bili tudi naslednji dan – en češki par, ampak ne vem kako se je končalo.
Bili so zelo neprijazni. En dan me je naprimer sobarica poiskala na plaži, češ kje imamo brisače, kot da jih krademo. Bile pa so v sobi med posteljama ko je tista lukna.
LP