Hotel Croatia Duga Uvala
Jaz sem bila v tem hotelu pred 3 leti, pa je bila voda mrzla, okoli bazena pa zelo svinjsko. Upam, da so se popravili. Poleti je bilo tam kar nekaj nemcev, kar bi človeku dalo misliti da je stanje boljše. Je pa plaža uelo majhna za tako velik kompleks in res je vse v hribu. Če cena ni resnično ugodna, potem jaz ne bi šla tja. Pa sem bila res velikokrat, ker ima prijatelj tam parcelo in smo včasih brez otrok ves čas viseli tam. Sedaj ko imamo otroke in ima prijatelj tudi čoln, se raje zapeljemo v kak drug zaliv, kjer ni gužve in je čista voda. no, naredi pa kakor hočeš.
Midva z dragim sva bila v Dugi uvali pred sedmimi leti za prvi maj. Stanovala sva sicer v apartmaju njegove službe, ampak sva se šla 1x kopat tja. Groza! Mrzla voda, umazanije kolikor hočeš. Upam, da je zdaj, po kar nekaj letih, kaj bolje. Če se ne motim, je bil takrat tam Sončkov (al’ čigav že??) klub – pa veliko razočaranih Slovencev…
Sprehodov ravno ne moreš delati, razen če si navdušen hribolazec, ker je hrib ubijalski.
čao
Mi smo bili lansko sezno tam v apartmaju. Nimam besed: umazanija, 1.5m metra visoka trava pred našim balkonom, nepopolna oprema – balkonska vrata so nam odprli (udrli) šele po dveh dneh, (po klicanju na agencijo v Slovenijo). Neprijazno osebje, čez vikend polno okolišanov, ker je to bivše industrijsko turistično naselje za Hrvaška podjetja, ki ga tržijo šele nekaj let. Voda mrzla, čeprav pokrajinsko pa zelo lepo. Trgovina v hotelu je bila zelo slabo založena, druge ni bilo, čeprav je v katalogu pisalo, da je trgovina pri recepciji. Bili pa smo v konec junija.
Hotel Croatia Duga Uvala ima samo 3 zvezdice, zasluži pa si jih prav gotovo 5. Imela sva se lepo kot še nikoli do sedaj , namestitev, hrana, plaža, po želji tudi fkk – zelo čisto morje, prijazno osebje, izleti v naravo in po lepi Istri, prijazno osebje, torej 10 dnevni all inclusive aranžma z gratis parkiranjem v senčnem gozdičku samo 335 €, v času od 20. – 30. junija 2013!
Hvala Croatia!!!