Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hotel funimation zadar

hotel funimation zadar

je že kdo bil v njem?

Ja, mi smo bili dvakrat spomladi. Super. Je zelo velik, imajo ogromno notranjo igralnico za otroke z eno ali dvema varuškama, notranji bazen sicer ni prav ogromen, je pa vseeno super, imajo krasen wellness, dve savni in idilično opremljeno sobo za hlajenje-relaksacijo. Hrana je zelo dobra, all inclusive. Hotel je res velik, tako da nam ni bilo problem biti notri ob slabem vremenu. Do centra se lahko pelješ z avtom, za peš je kar daleč z malimi otroci.

Sobe so zelo lepo opremljene in mi, ki smo naročili mini family sobo (ena soba z zakonsko posteljo in kavčem, lahko se pregradi z neke vrste špansko steno) smo dobili normalno family sobo (za isti denar), v njej je bila spalnica, dnevna z velikim kavčem zopet pregrajena z neke vrste špansko steno, veliko kopalnico in sobo, kjer je pograd (ni prav velik) in omare za garderobo. Skratka ogromno prostora.

Nam je bilo tako všeč, da bomo še šli.

Da, mi smo bili poleti leta 2005 v tem hotelu in sicer v septembru. Sobe so lepe, navdušeni smo bili nad kopalnico, s tem, da smo mi imeli družinsko sobo (ločena spalnica od dnevne sobe in ena soba z nadstropno posteljo- vendar zelo mini sobica). Hrana je bila zelo dobra (veliko žara, vsak dan ribe, zelo dobe sladice, sicer se ne more primerjati z ponudbo v hotelu s 5 zvezdicami v Turčiji, vendar je vseeno boljše od naših hotelov s štirimi zvezdicami. Aja, zajtrk, kosilo in večerja je bilo vse na bazi hladno-toplega bifeja. Osebje je bilo zelo prijazno, gostje pa so večinoma nemško govoreči. Notranji bazen je zelo prijeten, nadaljuje se v manjši zunanji bazen. Nasploh je hotel opremljen zelo moderno, npr. tudi ležalniki pri notranjem bazenu. Malo je problem, ker si oddaljen od mesta Zadar, vendar pelje vlakec vsak dan večkrat do tja (ne vem kako je to rešeno izven sezone), dvakrat pa smo šli tudi z ladjo (manjša marina je 200 m vstran) do zadra, ki je res zelo lep za videt, imaš pa tudi dosti možnosti za nakupe. Če te zanima še kaj, vprašaj!

Ali je kakšna stvar, ki vam je manjkala-npr. kop.plašči?Ali brisače menjajo vsak dan?

Punce, a ste imele kakšno akcijsko ceno? Ker ko gledam cenik, mi kar slabo rata……

Koliko ste videle najvišjo ceno? Mi smo dobro prišli skozi…

Cene dvignejo vsako leto, kopalnih plaščev ni, brisače pa menjajo vsak dan!

Lp

New Report

Close