Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hotel Haludovo – Krk

Hotel Haludovo – Krk

Ta hotel je bil zgrajen leta 1972, zaprli pa so ga okrog leta 1992. Danes pa ta hotel razpada. Zanima me, ali je kateri bil v tem hotelu in sicer v tistih časih, ko je hotel še obratoval? Ima kdo kakšne spomine ali zgodbe v zvezi s tem hotelom?

Jaz sem bila tam kot 19-letnica v letu, ko so ga odprli. Bil je res nekaj posebnega. Še v današnjih časih bi bil. Je bilo pa grozno drago. Škoda, da ga ni več. Imam čudovite spomine na tistih 14 dni tam. Tako kot tam, ni bilo nikoli več nikjer po svetu.

To je pa malo prehudo reči, da nikjer drugje ni bilo tako lepo. Za tiste cajte je bil ta hotel res luksuz, sploh za Jugo, ker si bivanja v takem hotelu ni mogel vsak privoščiti oziroma redko kdo. Ampak hotel moraš redno obnavljati, če hočeš obdržati nivo, to pa seveda stane. Trenutno je v malo slabšem stanju kot nekdanji Palace. Sicer sem pa po svetu videla že marsikaj preceeej bolj luksuznega v zadnjih desetletjih.

Itak je sedaj v ruskih rokah.

Imam spomine iz maja 1972. Najbolj zanimive so mi bile zajčice in apartmajske hiše okoli centralnega hotela. Nekaterih skozi strešne plošče rastla drevesa. skoraj istočasno se je odpiralo reško letališče na Krku in most s povezavo na kopno.

New Report

Close