Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka hotel kanu

hotel kanu

prosil vas bi, če mi lahko kdo poda čim več izkušenj v zvezi s slavjem poroke v hotelu kanu pri zbiljskem jezeru.hvala

Edina moja izkušnja : ni bila poroka pač pa 50-letnica, zastavljeno podobno, saj je bilo že popoldne pa potem žur pa band … okrog 60 ljudi. Veliko razočaranje, hrana ogabna ( pa nisem ravno izbirčna ) kot bi vse pripravili dan prej malo pogreli pa potem spet hladno prinesli na mizo, osebje neprijazno. Ne priporočam!

Lp, R

zivjo tudi jaz ti moram povedat da je ta Kanu ena taka ogabna kuhinja da ti res ne priporocam te ostarije pa srecno hana

hvala za odgovor.na žalost sem v petek že rezerviral, tako, da je vaš odgovor prišel dan prepozno. pa me vseeno zanima, kdaj je to bilo, ker sem se jaz pogovarjal s šefom(bolj okrogel in majhen) V PETEK IN SE MI JE NA VIDEZ TISTO URO ZDEL PRISTEMN IN PRIJAZEN.ALI JE VSAJ OSEBJE PRIJAZNO IN PA KAKŠEN JE PROTOKOL, KI GA OBLJUBLJAJO.T

je bila zanič kuhinja in še kaj?ker sem na žalost že rezerviral, me zanima kaj točneje je bilo s hrano narobe, saj bom zdaj zaradi tega na tamk. osebje bolj pritisnil in naročil česa nočem in kaj hočem.konec koncev plačamo. hvala t

še zmeri lako odrezerviraš če je res kriza..priporočam, da gresta en dan čim prej tja na večerjo..isti menu k ga mista met na poroki in bosta sama vidla kok bo dobr al pa zanč!

New Report

Close