Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Hotel Kanu

Hotel Kanu

Zivjo,

Sem pozabil vprasati kateriband imata, ce seveda nio skrivnost. Midva sva se v fazi odlocanja.

lp,
Grega.

Igral bodo štirje fantje Luna band iz Ljubljane, naredijo vzdušje saj so že kar nekaj porok dal skozi in še več organiziranih zurk, zabav,… na njih racunava…..priporočil nama jih je najin prijatelj. Ali razmišljata o bendu ali duetu?

lp pikica

Zivjo,

Niti ni vazno. Kaksno muziko pa igrajo Luna Band in koliko stanejo?

lp,
Grega.

Ojla
igrajo vse (sintesizer, harmonka, trobenta, kitara, mogoče sem še kej spustila), od moderne plesne, dalmatinskih melosov, slovenske,, tud govejo na željo, skratka ni samo glasba za plesat v paru, ampak tud tko da še tisti ki ne plesejo,pridejo na plesišče, animacij je bolj malo, mogoče dve igri na večer, oz. kokr se zmenis, za 9 ur igranja računajo 600 eurov. So pa vredni tega dnarja. Te zanima?

lp pikica

Zivjo,

Ja. Imas mogoce njihovo telefonsko stevilko?
Mogoce so pa se prosti takrat.

lp,

Grega.

Ja seveda kar poklicta in povprasajta. kontaktna oseba je Zlatko Lepen, gsm 041/558454 in email: [email protected]

lp pikica

Zivjo,

Hvala. Bova poklicala.

lp,
Grega.

Ojla
vsem ki ste spremljali vse tole v zvezi s Kanujem, moram povedat, da je bila najina poroka v Kanuju nekaj najlepšega, osebje še prevec prijazno, postrežba super in hitra, hrana zelo dobra, najboljsa pa je bila njihova torta, še danes se mi cedijo sline po njej. Skratka vse je bilo ok, pika na i pa so bili fantje iz ansambla Luna band, ki jih toplo priporocam na katerokoli zurko in zabavo.

lp

Pikica

New Report

Close