Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hotel Laguna Novigrad – pozna kdo

Hotel Laguna Novigrad – pozna kdo

Je kdo že bi, izkušnje iz prve roke??

Hotel kot hotel. Malo izven mesta…

bila, to je zraven hotela Maestral, oba sta 5 min. iz mesta, fajn sprehod zvečer…. dobra hrana, najbolj všeč so mi bile črne olive, ej, tako dobrih še nisem jedla, sem pojedla tudi tiste, ki so bile za okras 🙂

Malo več kot 5 minut :-))

eh, ti prepočasi hodiš 🙂

Ma deset minut nimaš kaj počet, če si pa bogi se pa še z vlakcem lahko zapelješ. drugače edino kar je moteče je parking. Men je Maestral boljš.

Zelo zelo majhne sobe. Postelji ozki, ločeni, vsaka ob steni, vmes komaj prideš do balkončka. Stara oprema (če se ni vmes kaj spremenilo). Hrana sicer ok, postrežna, so pa za isto mizo sedeli slovaki in ko je njih vrli cca 9 letnik izbruhal ravno pojedeno na krožnik, je očka to pojedel.

pred leti sem imela enoposteljno sobo v tem hotelu … zelo priročno – odpreš vrata in si že na postelji, nema tu šetanja vamo tamo

do mesta je mogoče 10 minut peški

eh, ti prepočasi hodiš :)[/quote]

42 let že hodim tja in imam preračunan vsak korak, poznam vsak kamen, vsak grm….
Res pa je, da jaz hodim v obratno smer, sem v mestu in hodim do hotela in nazaj na sprehod 🙂

eh, ti prepočasi hodiš :)[/quote]

42 let že hodim tja in imam preračunan vsak korak, poznam vsak kamen, vsak grm….
Res pa je, da jaz hodim v obratno smer, sem v mestu in hodim do hotela in nazaj na sprehod :-)[/quote]

Mrbit ima una preračunane korake do prve slaščičarne al picerije tam za obalo, no una izposojevalnica pedolinov je res še bližje.
V desetih minutah si ziher pri unem slaščičarju na vogalu s ta dobrim sladoledom:-)

Ma kdaj ste to bili dol, da sta postelji ločeni in ful malo prostora?? Deset let nazaj al eno leto? Ker na slikah je videt drugače 🙂 No, zdej koliko je do mesta sploh ni važno, haha pet al deset minut al pol ure…

Mi do sedaj ko smo bili v Istri smo bili vedno v Poreču v Hotelu Zorna. Prvič smo ga rezervirali kar prek Tuševih potovanj in smo dobili dodaten popust za en teden bivanja tam. Hotel je zelo lep, okolica ponuja različne možnosti rekreacije in drugih aktivnosti in ga toplo priporočam. Pa tudi osebje je zelo ustrežljivo in se zares počutiš kot doma 🙂

New Report

Close