Hotel Mirna Portorož
Zadnji trenutek smo se odločili, da drugi teden preživimo par dni na slovenski obali.Danes sem tako potrdila rezervacijo v hotelu Mirna v Portorožu, ki se nahaja v okviru Life class hotelov.
Zanimajo me izkušnje in parkiranje. Šele sedaj sem videla, da lahko parkiramo samo v parkirni hiši (15€/dan – doplačilo)????
Si pa res slabo pregledala njihovo ponudbo. V sklopu imaš bazene v hotelu Riviera/Slovenija in v Grand hotelu Portorož. Že v ceni.
kar ne morem verjeti, kako ste nekatere napadalne.
Skratka. Bili prejšnji mesec v Neptunu:
1. plaža brezplačna
2. parkiranje brezplačno (je bilo parkirišče zasedeno, pa smo pustili ključ od avta na recepciji in nam ja je fant prijazno parkiral. na koncu se je izkazalo, da kar v parkirno hišo. najprej je rekel, da ga bo dal tja samo začano, da se ne sprazne parkirišče, potem je bil pa kar 4 dni v garaži – brezplačno. ko smo odhajali, ga je fant pripeljal. smo mu dali 2 EUR napitnine)
3. bazen, notranji so sedaj zaprti, imate samo v rivieri en manjši zunanji bazen. nam je plaža bolj odgovarja.
lepo se imejte.
QD
v hotel Mirna nikoli več. za hotel z 4 zvezdicami dobiš kr klaverno nastanitev. soba je še lepa, ampak poleti si s klimo nimaš kaj začet. stara , splesnela, cvileča, ki ne ohladi za 1 stopinjo prostora. Spanje v 5. nadstropju, pri vročinskem valu je misija nemogoče. wc splakovalnik je tako glasen, da zbudiš vse sosede (ali pa oni tebe). Ponudba v jedilnici ; vsak dan isto. pa še to kar ostane od zjutraj je za večerjo on obratno, izbire pa …za polže; prestana zelenjava. Da o namrgodenem osebju sploh ne govorim. kje si to videl, da ti brez besed odnašajo kroznik izpred ust, pa se vilice odlozil nisi. za hrbtom pa slišiš šinfanje in godrnjanje osebja kar pred gosti, in po hrani hodi brskat glih vsak kelnar ki ima minuto cajta. v 10 minutah jih je prišlo 5 različnih natakarjev, kuharjev, pomočnikov, ki so brskali po tistih 5 skledah. Adijo Portorož. nikoli več.