Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hotel Oleander Strunjan

Hotel Oleander Strunjan

Ima kdo že izkušnje, kako je v Hotelu Oleander v Strunjanu?

Kakšna je hrana, postrežba, sobe…?

Vsem hvala za odgovore.

Lep dan vam želim.

https://www.facebook.com/actio.si

Mi smo bili tam na podaljšanem vikendu in je hotel sicer ful lušten, ampak je vse bolj majhno – od jedilnice do sob in dodatne ponudbe. Poleti tako ali tako ni problema, ker si večinoma zunaj, ampak če je slabo vreme nimaš kaj dosti početi tam.

Hotel sem videla samo od zunaj, ko sem bila enkrat par dni v Salineri in sem hodila mimo.
Je čist ob cesti, do plaž kar za hodit … Že zaradi tega mi ne bi bil zanimiv.

Nam je bilo zelo všeč. Prijazno osebje, dobra hrana in božanski razgled na soline. Prav prijetna energija v hotelu…
Meni plaže niso bile predaleč – nisem pač navajena, da se direktno iz hotela zvalim v vodo… Do Krkine plaže greš čez soline, prav prijeten sprehod, Salinera je pa po mojem še bližje.
Ob tem našem bivanju tam sem se kar zaljubila v Strunjan, sploh soline so mi zakon!

Ravno danes sem se vrnil domov,bil sem na dvodnevnem oddihu v tem hotelu.Moram napisati da je vse urejeno,hrana zelo dobra,no le jaz se nisem znašel ker sem prvič letoval v hotelu nasploh,mislim da se bom čez ćas še vrnil.Je pa tudi res da je tu cenejše bivanje kot pa naprej v salineri (primer ;za 2 dni za eno osebo sem dal 120 eur >polpenzion s turistično takso vred,preden sem pa vprašal v tem hotelu sem šel malo naprej v Salinero,bi samo dvodnevni paket z zajtrkom prišlo 180 eur,na drugi strani strunjana kjer imajo Terme Krka svoje kapacitete bi me za dva dni s polpenzionom stalo ( hotel Svoboda)226 eur.

New Report

Close