hotel Quercus Drvenik – potrebujem informacije iz prve roke

Radi bi dobili čim več informacij iz prve roke glede zgoraj omenjenega hotel.
kje se hotel nahaja, hrana v hotelu, osebje, senca na plaži, voda…..prav tako nas zanima ali se zvečer kaj dogaja…
…do sedaj smo letovali namreč v res pravih turističnih destinacijah…kjer je zvečer res živo… saj razumete…. glasba, štanti, kafiči, slaščičarne….
tega hotela pa ne poznamo in tudi te lokacije ne, ne bi pa radi šli nekam na slepo..
na spletu sem našla inf. da je hotel v tipični manjši ribiški vasici….in me je to zmedlo, ker nekako sklepam, da je tam življenje poplnoma umirjeno in se bolj malo dogaja…
hvala vnaprej za vsako inf. bodo res dobrodošle

dopustovalec,
v tem hotelu nisem bila, sem pa prespala v Drveniku večkrat na poti v Dubrovnik.
Drvenik je dejansko majhna vasica, od koder vozijo trajekti na Hvar in Korčulo. Kakšnega posebnega dogajanja zvečer tam ni, nekaj kafičev, 2 ali 3 restavracije, vtis sem imela, da tam dopustujejo bolj domačini iz dalmatinskega zaledja. Kopajo se v bistvu nedaleč stran od trajektnega pristanišča, ki je v majhnem zalivčku.
Hotel quercus je lociran nekako nad vasjo, ob cesti, ki vodi v trajektno pristanišče, tako da imaš od hotela do plaže cca 500 m.
Je pa na levi strani, gledano od hotela proti morju – mislim, da Drvenik donji -nisem čisto prepričana o imenu -tam je pa plaža lepša, pa verjetno( upam, ker sem bila tam samo čez dan), večerno dogajanje malo bolj pestro.
Upam, da sem ti vsaj malo pomagala.

Mi smo lani bili tam, bilo nam je všeč, hotel lepo urejen čišt, osebje prijazno, animacija za otroke, hrana okusna, raznolika, obilna, za vse okuse; bazenček z ležalniki in senčniki na terasi, potka od hotela v vasico cca 50m in si na plaži, v eno smer plaža prodnata s senco in kafiči ter par trgovnicami, v drugo smer pa so skale in majhni zalivčki.
Trajekt nas ni motil, je pa res da je to majhna vasica, zvečer ni kaj dosti dogajanja.
MI smo bili zadovoljni.

izredno lep hotel, bila tam julija 2008.
osebje super prijazo
zelo čisto, urejeno, udobno, postelje odlične
hrana TOP.
lokacija – izredna.
malo naprej (7 minut hoda) imaš trajekt za hvar. ker se mi ni dalo gužvat na lokalni plaži, sem se hodla kopat na hvar (20 min. vožnje s trajektom).
domačini – super prijazni. v bližini hotela 2 štacuni, ena privat, ena javna.
prekrasno mestece – zelo si želim, da bi šla spet tja. takrat je bil avion LJ-split direkt, zdaj pa se mi ne da cijazit. za ves paket s prevozom vred, 1 teden, luxuzen transport letališče-drvenik sem plačala borih 165 evrov. je bila akcija, da je ni bilo za zamuditi!!!! pričakovala nisem nič, dobila pa super hotel in čudovit teden.

Pozdrav
Mi smo letos tudi letovali v tem hotelu.
Hotel super, čisto( so nam menjali večkra na teden,po potrebi,rjuhe, brisače vak dan) Hrana dobra, lepo postežena,..lokcija plaža 150 m od hotela, lepa čisto morje, trajekt sploh ne moti, . Všeč nam je bilo ker je vse skoncentrirano imaš pošto trgovino vse pred nosom, dobesedno na plaži.
Morje je malo bolj hladno, ker pravijo da je tam priliv sladke vode. Najbolj pa mi je bilo všeč, ker imajo trim stezo, ki sem jo pridno vsako jutro uporabljala