Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hotel Sotelia ali Hotel Breza

Hotel Sotelia ali Hotel Breza

Pozdravljene.

naslednji mesec nameravam presenetiti moža ob okrogli obletnici: šla bova v terme Olimia. Sedaj me pa zanima, od tistih ki ste že počitnikovali v zgoraj omenjenih hotelih kaj mi bolj priporočate.
V ceni je kar lepa razlika, in kot vidim ima Sotelia samo savno vključeno, pri Brezi tega ni, a četudi doplačam za savnanje me pride ceneje kot Sotelia. Kaj mi priporočate?

Je hrana v obeh hotelih u redu in samopostrežna?

Ker nimam izkušenj ne z enim ne z drugim (do sedaj bivali samo v apartmajih) bi bila vesela kakršnekoli izkušnje. Ni mi škoda dati več denarja za Sotelio, ampak če med enim in drugim hotelom ni kakšnih večjih razlik mi je pa tudi malo mimo.

Hvala lepa. T

Takole recimo. Kot bi vprašala: naj kupim BMW-ja ali Clio-za? S Cliotom sicer ni nič narobe, ima vse kar imajo veliki, a vendar je vožnja v Bmw-ju precej drugačna od tiste v Cliotu:)

Torej Sotelia je res dokaj na nivoju, sobe so lepe (vsak dan sveže sadje v sobi), jedilnica tudi lepa (čeprav v hrani ni nekih presežkov), Orhidelio je treba doplačat.
Breza je precej povprečen hotel. Povprečne sobe (nič kar bi te zadrževalo v njih), jedilnica bolj boga, hrana tudi.

Če imaš denar definitivno Sotelia. Če ne, potem jaz ne bi šla v Brezo. Bi izbrala neke druge toplice. Recimo Portorož ali Primus na Ptuju.

Mi smo ravno prišli iz Olimij… nič presenetljivega. Kolikor se govori o teh termah niso nič posebnega. Ok, Sotelija je res lep hotel, Orhidelija je tud vredu… ampak cene so pa bistveno pretirane, če mene vprašaš. Če primerjaš z drugimi termami, dobiš drugje primerljivo za dosti nižjo ceno.

Sem enakega mnenja kot prehodnica… če denar ni problem potem sotelija… breze pa nikakor ne bi izbrala, ker je res čisto povprečen hotel….

Hvala vama za mnenja. Z termami Olimia sem drugače zelo zadovoljna, ker imajo fine savne. Morda se Laško še lahko primerja, tako da bova najbrž res kar Sotelio izbrala.
V Portorož pa ne bi šla, ker sva iz Kopra : )

Hotel Breza je bolj namenjen ljudem po raznih operacijah, ki potem tam v kleti obiskujejo razne terapije in pa upokojencem.
Takšen vtis sem dobila jaz – tudi hrana je temu primerna.

tudi midva sva šla za obletnico poroke v Sotelio , ni primerjave z brezo … imaš pa v večini akcijskih paketov za Sotelio v ceni vse savne in en obisk orhidelie, ki pa je res nekaj posebnega za razvajanje …ti pa priporočam , da takoj ob rezervaciji poveš, da želiš res lepo sobo spredaj z razgledom, ker na zadnji strani Sotelie, kjer gledaš v zelen hrib, si pa ne bi želela biti …
pa uživajta …

Definitivno Sotelia, midva sva bila lani, vzela sva en paket, Orhidelio sva imela vključeno, pa savne, masažo, romantično večerjo…noro dobr. Cene so pa res visoke, ampak nama ni bilo žal.

Res priporočam.

Moraš pa vedeti,
da so savne v bazenskem sklopu breze druge kot v novem kompleksu Orhidelia, kjer so nove in res na nivoju …
Tako da jaz bi definitivno šla spat v Sotelio in v savne in bazen v Orhidelio.

Lahko pa pogledaš tudi koliko te pride Apartma v hotelu Rosa (tudi zraven), za polpenzion in kopanje pa doplačaš za Orhidelio.

Grand hotel Primus na Ptuju, definitivno. Lep (dokaj nov) hotel, super hrana, fajn savne, prijazni ljudje … Pa še tako strahotno drag ni oziroma imajo dostikrat kakšne akcije.
In luštno je it na sprehod ob Dravi in po Ptuju.

Jaz sem dvakrat prenočevala službeno v Sotelii, jedla pa sem velikokrat, ker smo imeli pred krizo tam večkrat seminarje.

V Sotelii sem imela sicer sobo, ki je gledala proti gozdu, brez kakšnega razgleda, vendar mi je bilo to še bolj všeč. Soba je bila udobna, prostorna, postelja super, kopalnica za moje pojme velika, prijeten balkonček. Hotel je miren (če izvzamem sodelavce :))), hrana je dobra. Ni kak haj-flaj, ampak okusno in dovolj. Je pa vse samopostrežno in lahko vzameš kolikor te je volja.

New Report

Close