Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hotel zora primošten ali hotel jure solaris šibenik

hotel zora primošten ali hotel jure solaris šibenik

odločamo se med hotelom zora primošten ali hotelom jure solaris šibenik
cena je približno ista (zora- družinska soba, jure soba + dva pomožna ležišča), v obeh polpension.
če je bil že kdo v obeh oz. pozna oba hotela:
kje je bolje?
hvala in lp

Jaz bi ti priporočala Primošten. Bila sem v Andriji v Šibeniku – hotel je sicer ok – a na plaži non stop piha, morje ni preveč čisto … V Primoštenu je sicer večja gneča, a za kopanje bistveno boljši pogoji. Mi smo se iz Šibenika vozili na kopanje v Primošten, ker se pred našim hotelom ni bilo mogoče kopati, na plaži smo bili (avgusta) oblečeni.

Poznam oba-zmaga Primošten!!!

Poznam oboje. Meni je sama plaža bolj všeč v Šibeniku, so pa tam slabši hoteli (ni vredno 4*, ampak je meni to bolj 2*+. V Primoštenu hotela sedaj ne poznam (je obnovljen), tako da predvidevam, da je veliko boljši. Prednost Primoštena je tudi, da lahko greste peš do mesta, v Šibenik pa je potrebno z avtomobilom. Je pa okolica hotelov, celotni resort Solaris, krasno urejena in super za otroke. To, da vedno piha, ni res. Sem bila že večkrat in meni osebno je plaža pred hotelom Andrija v bistvu najbolj všeč. Morje je zelo čisto in to v obeh krajih. Meni je v Solarisu všeč, ker je plaža iz majhnih kamenčkov in tudi ogromno sence. V Primoštenu pa so bili na plaži taki veliki kamni (krogle s premerom cca. 10 cm ali več), kar mi ni v redu za male otroke. Pa tudi senčni del plaže je bil tak bolj divji (nič ravnih tal). Je pa mogoče tudi okolica sedaj prenovljena, to ne vem.

Oboje je OK, s tem da se v Solarisu več dogaja.

mi smo bili v juretu – ful zadovoljni, tudi solaris ful dobra stvar, sploh če maš male otroke.

New Report

Close