Hotel Zora v Primoštenu – bi priporočili
Sicer je še daleč do avgusta, ko grem na morje, ampak jaz že malo sanjarim, brskam po katalogih in mi je všeč Hotel Zora v Primoštenu – videti je lepa plaža. Šla sem brat tudi ocene tujih turistov – naših nisem našla, eni hvalijo, eni pa so čisto kontra. Predvsem je nekaj kritik, ki letijo na hrano.
A je bil že kdo tam in je bil zadovoljen? Kaj je ok in kaj ni?
Tja hodim vsako leto, saj moj 4-letnik zaenkrat biva še brezplačno, plaže pa so primerne za majhne otroke.
Hotel je soliden. Lani je manjkala kljuka na omari, eden od predalov pa se ni zapiral. Všeč mi je, ker imaš brezplačno parkiranje in dovolj parkirišč na voljo. Hrana je za moj okus še najboljši del hotela. Imajo tudi bazen, ki ga ob slabem vremenu lahko pokrijejo – odrešilno za deževne dneve, ko se sicer ne bi imel kam dati.
V Primošten bom hodila, dokler bo imel moj otrok brezplačno bivanje in dokler se ne nauči plavati. Pozneje bom rajši hodila na kak otok.
Že nekaj let hodimo v hotel Zora v Primoštenu.
Če ne gledaš na vsak euro vzemi obnovljeno sobo. Se splača
Plaža v zalivu je naravna, primerna za male otroke, borovci, senca. Blizu do hotela.
Ostala plaža nasuta, malo celo z drobljenim dalmatinskim kamenjem, ampak se da preživeti.
Hrana se je poslabšala v času krize povsod. Osebno bi jo ocenil na lestvici od 1 do 10 z 7.
Če imaš rada sladice, potem ti ne bo žal.
Tudi ko so ribje večerje ni slabo.
Problem so ose na terasi jedilnice, ki so izredno moteče.
Mi smo jim nastavljali med v lončkih na ograjo, da je bilo vsaj malo miru.
Če pa ješ znotraj pa tega problema ni.
Tudi bazen z kupolo pride prav če dežuje.
Mene osebno so prepričali, za majhne otroke super, letos gremo spet.
Za primerjavo še to
Redno hodimo tudi v hotel Terme v Čatežu.
Hrana je vsako leto slabša.
10 let nazaj si jedel super, danes pa je neko povprečje.
Kriza se pozna tudi v turizmu.
Hvala, to je pravo izčrpno poročilo, to je tisto, kar sem potrebovala. Sladice niso lih moje področje, ampak sem prepričana, da hrana na splošno ni slaba, glavno, da je vsaj povprečje.
Moj nasvet, saj lepo, da si povedala to glede majhnih otrok in to, amapk jaz nimam majhnih otrok in zanima me izključno hotel Zora v Primoštenu.