Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hotelska soba z jacuzzijem

Hotelska soba z jacuzzijem

Zdravo,

za obletnico bi rad svojo drago peljal na vikend oddih v hotel, kjer bi imela v sobi svoj privat jacuzzi. “Seks sobe” (oprostite izrazu), ki jih najameš na ure me ne zanimajo.

V biotermah mala nedelja sem zasledil, da imajo suite s pravim zunanjim jacuzzijem na terasi. Zanima me, če je kdo že bil pri njih, kakšne so izkušnje, ter kako je z uporabo jacuzzija v zimskem času?
Podobno ponudbo sem zasledil tudi v hotelu Primus na Ptuju, kjer imajo v kopalnici masažno kad s termalno vodo.

Pozna kdo še kakšen hotel, ki bi ponujal privat jacuzzije, po možnosti iz štajerskega konca?

Hvala za informacije.

V hrvaških toplicah lešče ima popolnoma vsaka soba jakuzi.Cena sobe je pa res nizka.Poglej si na netu imajo lepo spletno stran.Je pa blizu meje.Tam vidim ogromno slovenskih registracij.

Midva sva bila letos v Rimskih termah, v hotelu Rimski dvor. V sobi sva imela okroglo posteljo in jacuzzi. Res priporočam! Vse bi lahko opisala le v presežnikih. Lahko izbereš tudi sobo z jacuzzijem in savno. Je pa v sobi res pravi jacuzzi, ne masažna kad.

U hvala za tole informacijo, bo še nama prav prišla 😉

Pravi jacuzzi je bolje imeti zunaj kot notri 🙂 In jacuzzi pozimi, boljse kot poleti, sploh ce pada sneg je lepo.

New Report

Close