Hotmail-problemi!!!
Prosim za pomoč. E-mail imam preko hotmaila in zadnje čase me prijateljice-prijatelji opozarjajo, da ne dobivam vse njihove pošte. Od njih gre pošta normalno ven, nobenih znakov, da bi bilo pri meni kaj narobe, samo ta pošta ne pride do mene, ali pa vsaka tretja…še najhuje je, če mi pošto pošiljajo preko volje.net-a, kajti te pošte pa nobene ne dobim. Kaj se dogaja.Kaj lahko naredim, razen da odprem e-mail kje drugje.
Hvala!
Ali imas pri hotmail-u e-predal poln?
Ne, sproti brišem in predal je prazen. Res da ima hotmail predal samo 2mb prostora, ampak če bi bil res poln, bi jim pošto zavračalo z opozorilom, da je moj predal poln. Ne pa da jim daje znak, da je vse okej, brez kakih opozoril…
Kaj pa nastavitve Hotmail-a? Ali lahko dobivas posto od vseh ali samo od tistih , ki jih imas v adresarju?
naredi si račun na pa bo mir.
Kaj pa kabel še dela, ali ne hehe..
Ne od vseh dobivam posto samo ne vso…kot da bi se kaksen igral, tam nekje v Ameriki in delal tale gre naprej, tale ne…ja čudno je vse tole!!!
Dragi Klemexx, nekoč si me že rešil pred napadom virusa, no moj racunalnik…danes sem te ponovno ubogala in kaj naj rečem drugega kot HVALA. Se strinjam z neko deklico od tule, ko je pred nekaj dnevi napisala:” Hvala, Genij si.” Pa ne zaradi te pomoči danes meni, ampak zaradi vsega tega kar počneš tu na tem forumu!”
Pa še poljubček, ker si res dober človek in vedno pripravljen pomagati in to zastonj, kar je velika redkost danes!
ah ne no.
Saj veš kako pravijo pametni: “Naredi kaj!!!” hehe
lp
Ummm, Klemenxx? A si že oženjen? Začele te bodo pecat, boš že vidu!!
Sploh ne razumem, kako ljudje vztrajajo pri hotmailu, saj je že od nekaj muhast in nezanesljiv, pa še preveč obremenjen. Tudi email.si ima svoje težavce, a nekako le dela. Pa saj je še toliko drugih ponudnikov brezplačnih e-mail naslovov!!! Probat je treba!
ah kje pa.
Mene že ne more upecat.
lp
ps. sem star in grd kot grdoba
Čim dlje stran od hotmaila!!
RPOTD in pa-pa
Forum je zaprt za komentiranje.