how i wish you were here
Dan Mamba!
A jahat? ha,ha, ha…a konje, a svetnike, a Gabriele??…
*
Ženska, angeli jahamo oblake, včasih zvezde, sonce malce peeeečččeeee, ajsi, ajsi, na luni sedimo in se smejimo!!…
*
Jahati angel zna, moške pa še posebno z vsem užitkom in veseljem…ne rabim tečjaj jahanja, lahko pa me naučiš pikati, pa sssiiikkkaaattiiiiii……
*
Usekati, ma ne to pa ne? Ni po angelsko.
Trenutno imam problem z izgubljenimi predmeti. Nadela sem si dolgo krlo iz satena ina brokata, malo zameta v životku, splela sem si lase v eno lepo angelsko fruzuro, malo pudra in parfema…pa lepo se bom vedla, ker sem JULIJA! Pa ne objokana, vesela in nagajiva.
*
Romea sem že našla, imam kar dva…za enega se ve, za drugega tud, zlata rezerva je pa Sašo. Pa ne Hubert. Oni mačo.
*
Za gospoda direktorja Pimoža bom pa tiho, da me spet ne izžene iz tega angelskega foruma!
Lep dan Mamba, zelena, kaj pa samba? Pa gdaj greva že plesat?
Angelska Julieta*
zelena mamba napiše:
>
> Te navadim jahat al ne?
Ma, lisička, zvitorekpa.
*
To je pa za vse uganka…zanka!
*
Ni res, da moške zna vsaka!
Ene tega ne znajo, konkretno povedano, delajo to zelo slabo, brez užitka in veselja, brez strasti in ljubezni!
*
Definitivno nimaš prav, motiš se! Žal mi je!
Angel*
lisička napiše:
>
> Jest mislim , da konje , a ne mambi ?
> Moške zna vsaka , konje je pa že mal drgač !
> lpl
Dan Lisička! Tema je bila pa Gabriel? Ma ne no, pozabit! Nč repa pa korenje, pa jota. Gabriel! Alora?
Napiši še nekaj svetemu Gabrielu. Bi vedela, če bi ga brala…pa ga nisi, ker si novinka tu gori…Gabriel zna lepo pisati.
Sončka!
Angel*
lisička napiše:
>
> Jest bi pa rajš medote , pa volkce , pa zajce , tud
> kačoni bi šli za silo , pujski bežijo :), ja pa petelini , pa
> mački , pa mnogo je još tih životinja što mi se sviđaju ….
>
> LISICA