how i wish you were here
Ž
Evo, ob takih urah se komaj dokopam do neta. Se zahvaljujem za lepe misli o moji bradi; definitivno se ne brijem več kot vsak tretji dan. Kar se jahanja tiče sem za. Povej kje in kdaj začnem. Naslov te teme je bil usmerjen v upanje na še takih srečanj, ni kaj bilo je v redu. Zdi se mi neverjetno, kako hitro so minile tiste ure, brez vsakih trenj, nesoglasij, treme in kar je še teh reči. Skratka, ne drži, da se virtualna prijateljstva v resničnem svetu ne morejo dobro končati.
P
Dragi, za sedaj fizicno nespoznani prijatelj, Gabriel,
Priznam, da nisem najbolj v toku zadnjih dogajanj, ampak, ce ti kaj pomeni, si bil ocitno super gostitelj praznovanja Kajinega in Sasotovega rojstnega dne… Torej gre tudi tebi zahvala za razbitje negativnih predstav o obstoju virtualnih prijateljstev…Punce te hvalijo, da je kaj! Ohranjam zeljo, po obisku tvoje nenavadne kleti…
Pepi
Dragi Pepi, v tej želji se ti že danes z močno željo priduržujem. Gabrijel, ti pa boš moral spet po vinčece. Ojla, nisem še govorila z najinim skupnim znancem, še sledi in ti poročam!
Mariči
Eeeeeeeeeeee, moj Gabriel, sem ti želela kaj več napisati o kakšni kobilici, ti pa alibaba@razbojniki.si………hehehehe.
No, stvar stoji tako:
sem se bolj kot ne hecala, samo če bi pa res rad zajahal kakšno kobilico, pa ni nobenega problema. Še vesela bo.
Samo zorganizirati bi se mogli (lepo bi bilo če bi jahanje poizkusil tudi Saško) in se odpeljati v ILB. tam imam vedno na razpolago dva kljusiča, od tega je eden prijazen konjiček v srednjih letih, vodljiv, primeren za začetnike, drugo pa je kobilica, moj strupek, ki je hudaaaaaaaaa, da je kaj. Je visoka, močna anglo/lipicanka, ki ima vedno nekoliko preveč energilje in jo zelo rada eksploatira z gibanjem, ki je podoben rodeu. Če si ji kos, je jahanje mmmmmmmmmmm…..
Skratka, ocenjujem, da bi bil konjiček za Sašota, kobilca pa zate, ker ti bi jo, glede na tvojo konstitucijo mimogrede “spedenal”.
Zdaj v tem zimskem času so konji primorani biti več ali manj v štalah in zaradi tega niso preveč srečni. Tako da bi takšna šola prišla prav vsem.
Skratka, če vaju zanima, me pokličita (S. ima moj GSM) ali pa mi piši na mail.
In – get yourself a real mail!!!!!!!!!
Čau in hvala za vso gostoljubnost, ki si jo nam nudil.
Ideja: naslednje leto nas lahko povabiš na obiranje jabolk v sadovnjak – delovna sila for free, no ne čisto free, dal nam boš kakšen šnops……
LP, mamba
Mambica, iz tvojih ust v Gabrijelova ušesa!
Se bomo šli pravo “trgatev” !!!! Gabrijel,
hitro naredi kalkulacijo, boš videl, da se
izide! Ama ne daj bože, da se koga pozabi …
Mene, npr.!!!!! Pri “obiranju” sem namreč
zelo spretna!!!!
Mariči