Najdi forum

Hp60+nero HELP!

Spoštovani!
Imam problem, ki ga ze dolgo časa ne morem resiti: Namrec uporabljam en stari CDR Hp6020 in Nerota za pisanje CD. Pa mi vsakokrat na koncu pisanja sporoci da je Burnproces failed, se prej pa Internal Contoller Error in Could not perform Fixation. Ce ve kdo kako naj resim ta problem, mu bom zelo hvalezen. Skuru sem ze ogromno CD-jev. Imam instalirane Win98SE. CDR je na SCSI kartici. Probal sem razlicne verzije Nerota, pa nic! Mogoce bi mi Klemenxx lahko pomagal? HELP
Lep pozdrav!!
Tadej

Živjo Tadej.

Najprej dejstva.

Res je – cdrw je star, Nero ga NE podpira OK !
To je v bistvu OEM verzija cdrw -ja Philips CDD2600.
Ker je pa HP malce “packast” je pa razlika med Philipsom in HP-jem samo
v enem stringu v tvojem Firmware-ju (programski opremi v cdromu).
Ampak obstaja rešitev, da ti tvojega preprogramiraš v Philipsa.
na strani:
imaš (boš videl) dve datoteki:
1. datoteka z imenom: phil26.zip ti zamenja tvojga hp-ja v Philipsa.
2. datoteka z imenom hp.exe ta pa nazaj zamenja string v HP če ti kaj ni všeč.

Jaz bi na tvojem mestu to poizkusil narediti. Posebej, ker zraven pridobiš še nekaj
funkcij, ki jih HP nima.

Pa še nekaj – pozabi na Nerot-a, pa poizkusi raje Easy CD Creatorja.
Jaz imam tudi HP cdrw in mi je Nero tudi “kuril” cd-je. Potem sem pa zamenjal
prg. opremo na Easy cd creator in imam mir.

lp

Zivjo Klemenxx!
Naredil sem to kar si mi svetoval. Poiskusil sem s Easy CD Creatorjem in dela vse OK, Zapisoval sem DATA, nevem pa kako bo slo s glasbenimi CD. Ce bo se to slo OK, pol pa ne grem vec na Nerota. Spomnim pa se, da sem nekoc ze bil na Easy CD Creatorju, pa sem ravno radi glasbenih CD-jev presel na Nerota. Kaj pravis ti na to? A obstaja kaka tebi znana resitev, da bo “volk sit in koza cela”? Lep pomladni dan ti zeli.
Tadej

Tudi meni je Nero nekako zoprn, sam ne vem zakaj… je nekaterim tako všeč? Iz navade najbrž.
Roxio CD Creator ne dela nobenih težav, razen redkim posameznikom. Tudi glasbene cd-je lepo podpira.

No lepo, da ti vsaj nekaj dela.
“Kupi” si Easy CD Creator Platinium ver. 5.xx pa boš imel mir tudi
z glasbenimi cd-ji.

lp

Zivijo Klemenxx!

Hvala za nasvet, saj vem za verzijo 5.00, vendar je nimam, pa tudi nevem kje naj jo dobim. A mi das ti kak namig. Lahko pa mi namignes na moj E-mail.
Hvala v naprej
Tadej

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close