Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Hramba predmetov

Hramba predmetov

Imamo majhno stanovanje in sama nimam rada, da je našarjeno, kar pa pri majhnosti prostorov hitro je. Stvar je taka, da so otroci zrasli in imamo doma polno iger, igrač, knjig, ki jih ne potrebujejo, a za vraga bi vse šparali. Jaz sem pa tista, ki težim in stalno nekaj mečem stran. Ali obstaja kje skladiščenje stvari, imela bi recimo za poln avtomobilski prtljažnik. Na internetu najdem samo skladiščenje za trgovine, pnevmatike,prikolice… Hvala za ideje.

pri nas žal takih majhnih skladiščnih enot ne oddajajo, je pa verjetno to tržna niša, vsaj za ljubljano.

kaj pa najem garaže v ta namen?

Najem garaže je predrago in tudi ne potrebujem tako veliko prostora. Ne vem koliko je sicer najem garaže, a bi sigurno dala kmalu toliko, kot je vrednost stvari, ki bi jih pospravila.

koliko pa si pripravljena plačevat?
razmisli, če imaš kakega prijatelja s hišo, in bi mu ta znesek plačevala, da ti skladišči 4 zapakirane škatle…

Še najboljš se ti splača, da najameš skladišče, ampak to tazga, kjer boš plačala po paleti/dan (če maš robe sam za 1 paleto npr.), ker to bo to še najcenejš pršlo, tm cca 6€/mesec. Vem da je kolega tko skladišču svoje gume, pa je biu ful zadovoljen. Kokr se spomnem je govoru, da je rezerviru skladišče prek njih https://storingcargo.si/ . Lahko ga pa prašam za več info 😄

Še najboljš se ti splača, da najameš skladišče, ampak to tazga, kjer boš plačala po paleti/dan (če maš robe sam za 1 paleto npr.), ker to bo to še najcenejš pršlo, tm cca 6€/mesec. Vem da je kolega tko skladišču svoje gume, pa je biu ful zadovoljen. Kokr se spomnem je govoru, da je rezerviru skladišče prek njih https://storing cargo.com/sl/skladiscenje/ Lahko ga pa prašam za več info 😄

Še najboljš se ti splača, da najameš skladišče, ampak to tazga, kjer boš plačala po paleti/dan (če maš robe sam za 1 paleto npr.), ker to bo to še najcenejš pršlo, tm cca 6€/mesec. Vem da je kolega tko skladišču svoje gume, pa je biu ful zadovoljen. Kokr se spomnem je govoru, da je rezerviru skladišče prek njih https://storing-cargo.com/sl/skladiscenje/  Lahko ga pa prašam za več info.

New Report

Close