Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek hrana

hrana

zanima me ce lahko das 5 mesecev starem otroku frucht zverge?ena mi je povedala da daje inn da otrok kar dobro prenasa .a bi gdo mogoce vedel ali lahko ali pa ne?

ja- mi smo ga dali pri 4,5 mes

ok hvala ti.

Mi smo dali v 7 mesecu, pa mislim da prehitro. Otrok se navadi ma sladek, dober (?) okus. In danes pri skoraj enem letu zavrača, navadne jogurte, sadne jogurte, skuto… Pa je včasih tudi jedel skuto s svežim sadjem, ampak danes pa ne več. In mislim, da so za to krivi Fruchtzwergi. Sicer smo pa sami krivi, ker smo mu jih mi dali, ni si jih sam izbral.
Samo moje skromno mnenje. Sama pa presodi kdaj dati otroku Fruchtzwerg.

Mi jih tud jemo pri petih mesecih in to z najvecjim veseljem…ponudim mu tudi malo kravjega mleka…vse brez tezav…

Jaz sem čopki prvič ponudila F. šele pri kakšnih sedmih mesecih, imela ga je zelo rada, potem pa je začela zavračati drugo hrano in smo rekli STOP. Zelo je sladek in ti svetujem, da ga prej navadiš na zelenjavo oz. manj sladke okuse. Jaz ji sedaj zmešam kar navadno, polnomastno skuto (ali pa navadni jogurt), malo banane in še kakšno drugo sadje zraven.
Otrok od moje sosede noče jesti nič drugega več, samo fruchtverge. Res ni dobro pretiravati, na potovanjih ali izletih že, drugače pa ne.

Jaz sem moji deklici dala, brez kakšnih problemov! Sicer ne vsak dan; ampak mogoče 1x na teden.

Mi smo začeli šele po enem letu – je babca odsvetovala (z razlago, da je preveč kalorij v premajhni količini). se mi je zdela kar pametna razlaga in smo raje jedli navadne sadne jogurte.

New Report

Close