Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek HRANA IZ MCDONALDSA

HRANA IZ MCDONALDSA

Evo, zdaj me je moja žena prosila, da grem po kosilo v Mekija. Malo bom nakupil, da se bomo fino najedli. Ko pridem domov povem kaj sem kupil in kaj bomo papali.
Kaj jeste pa vi v mekiju?

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Ti si en meki :))

Burgerjev ne maram, torej samo pomfri in medaljone. Ampak ocvrto jem vsak drug dan doma, tako da v mekija redko hodim 🙂 Raje v Ajdo po čevape v lepinji.

Nobenga Mekija več, že cca 5 let. Me je tazadnjič tako bolel želodec po njihovi solati in pomfriju ( je bil že tak bolj uvel in čigumast – verjetno je predolgo stal na grelniku) , obležalo v želodcu še naslednji dan – je bilo treba dat prst v usta, da je šlo ven – še kar celi kosi solate in pomfrija, ker je bilo preveč obremenilno za želodec :)))

Če se mi zahoče “industrijski burger”, potem samo 7Burger v Kamniku ali pa Stara fabrka v Domžalah. Tisto je odličen fast food, ne pa Meki.

Naj si to svinjarijo spokajo nazaj od koder so jo privlekli.

Nič, vsak šipac na tržnicah ima boljše pleskavice v lepinji kot pa je futr iz Meka.

Nič mekija že vsaj 10 let.
Kupimo mleto meso in sami oblikujemo pleskavice. Spečemo kruhke iz polnozrnate moke. Prerežemo na pol, notri damo fajn pečeno pleskavico, solato, tanko narezan paradižnik in papriko, malo kejčapa+majoneze, morda tudi topljeni sir. Zraven pa postrežemo pomfri, pečen v pečici, brez maščobe.
Prakticiramo 1x mesečno.

Kaj si kupil?

Aha, sem pozabil napisat evo

kupil:
20 Nuggcev v škatli, cena 9,90
potem sem vzel 1 Pommes veliki cena 2,60
Pa dva Chiceknburgerja cena skupaj 4,80

pa še ene omakce, tako da je bilo skupaj 21 eur
Meni ni drago.
Tamaladva vsak sta pojedla enga Chidkenburgerja, midva sva pojedla nagce pa pommes

Vsi smo se lepo napapcali

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

matr, zdaj mo te pa dobili: ti naj bi bil v Avstriji , ne : zdaj si pa poglej “URADNI CENIK”, pa primerjaj s cenami, ki si jih napisal:

https://gutscheine-mcdonalds.com

McNagci 20 stuck: 7,99 ojrov
velik pommes: 2,89 ojrov
Chickenburger: 1,39 ojrov enojni ( Bas1cs preise) – dva torej 2,80 ojrov. 🙂

Pol maš pa še slovenski cenik, tuki – junij 2020:

https://www.mcdonalds.si/restavracije/celovska

Zdaj se pa odloči, kako in koliko boš še farbal folk na MONu 🙂

matr, zdaj mo te pa dobili: ti naj bi bil v Avstriji , ne : zdaj si pa poglej “URADNI CENIK”, pa primerjaj s cenami, ki si jih napisal:

[/quote]
hahahahahah…. tole sem v Ljubljani najbrž vzel a ne;))) Draga moja… Sem te mal na stol pribil zdej a ne? 😉
[img]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/c0.129.1170.1170a/s851x315/103595756_2768234653288959_5834637929784113737_o.jpg?_nc_cat=109&_nc_sid=da31f3&_nc_oc=AQlwZJ9gDkQaS0YpE-KekKft3yL_26-uOqMrs3Mo4bxs3qnUJGNSCcZ1hL5x4cTq-Ho&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=18d49c4beaab9c26f1c0a2f759661bb0&oe=5F039235[/img]

[/quote]

Zdaj nas pa ti nehaj farbat s tvojimi dokazi in net povezavami. In če karkoli od danes naprej mu verjamem! In aplavz da ti je končno dokazal, da je ves tvoj trud z negira jem vsake njegove izjave zaman. Človek ti je nalimal račun ženska ti pa opletas z net povezavami. Mir daj. Vaga tebi pa svaka čast

Kako imaš to svojo kuslo naučeno, da ONA TEBE pošilja po hrano??? A si dec al nisi???
Tvoja kusla bi morala hrano tebi nosit, če bi pa kaj lapala, jo pa užgeš po gobcu!

A to je

Vagabund
spet na dopustu/bolniski, da je spet toliko gonje okoli njega?

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Ne vem. Nekaj dni že malo nabija tukaj, saj prej ga ni bilo mesece. Ampak on ne more več v normalnih pogovorih sodelovat. Karkoli normalnega napiše prileti ena in pod tisoč namišljenimi imeni začenja vedno znova v stilu; “zdaj smo te pa dobili, lažeš, jaz imam link, ti sploh nisi v Avstriji…”
Malo je že bedno brat vse skupaj. Ker ta oseba je neumorna. Očitno hoče vse prepričat, da je Vagar nekdo iz Slovenije in da bluzi tukaj.
Ampak danes ji je lepo nalimal račun in ne vem kaj bo zdaj napisala.

Hvala za račun, da končno vidimo, da si res v Avstriji in da se neha vsaj s tem. Mene zanima veliko stvari o vaši državi in bi te rada prebrala. Tudi sama bi se rada preselila k vam. Imam zdaj nekje vsaj predstavo, da je kar drag ta mekdonalds. Kako so druge restavracije pri vas? Drago? Katero mesto si?

Ne vem. Nekaj dni že malo nabija tukaj, saj prej ga ni bilo mesece. Ampak on ne more več v normalnih pogovorih sodelovat. Karkoli normalnega napiše prileti ena in pod tisoč namišljenimi imeni začenja vedno znova v stilu; “zdaj smo te pa dobili, lažeš, jaz imam link, ti sploh nisi v Avstriji…”
Malo je že bedno brat vse skupaj. Ker ta oseba je neumorna. Očitno hoče vse prepričat, da je Vagar nekdo iz Slovenije in da bluzi tukaj.
[/quote]

In zakaj točno si ti njegov advokat? A sploh bereš, kaj ta psihopat piše??? Briga mene, a je v Avstriji, Sloveniji ali Tunguziji, ampak vsak, ki bere njegove prispevke, vidi, da gre za hudo motenega človeka. No… tebi je očitno simpatičen.

[/quote]

Kolikor se spomnim, je on pogosto pisal, da je nekje na Tirolskem, ce me spomin ne vara.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

In zakaj točno si ti njegov advokat? A sploh bereš, kaj ta psihopat piše??? Briga mene, a je v Avstriji, Sloveniji ali Tunguziji, ampak vsak, ki bere njegove prispevke, vidi, da gre za hudo motenega človeka. No… tebi je očitno simpatičen.
[/quote]

Daleč od tega, da bi bila njegov advokat. Tudi jaz sem včasih zgrožena ob njegovih zapisih. Ampak zdaj vidim, da človek namerno provocira. Zakaj?
Zato ker je bil eden zelo dobrih komentatorjev v začetku in tisti, ki smo dolgo tukaj vemo, da je imel Vagabund zelo dobre prispevke, dokler se niso našle neke tetke, ki so se odločile, da je njegova popularnost previsoka in ste ga začele namerno pljuvat. Vsako njegovo dobro temo ste zapeljale dobesedno na gnoj.
Zdaj vas pa heca malo in prav ima.
In s temle računom danes je marsikaterim nam Monkam dokazal, da bo kar držalo vse tisto kar je govoril on. Nekdo očitno namerno zbija njegovo avtoriteto. Ampak glej, enkrat vse pride na dan. In tudi tole je, se strinjaš?

Kako imaš to svojo kuslo naučeno, da ONA TEBE pošilja po hrano??? A si dec al nisi???
Tvoja kusla bi morala hrano tebi nosit, če bi pa kaj lapala, jo pa užgeš po gobcu!
[/quote]

Hahahhahahaha. Prav imaš! hahahahahhah.
No, če se pa zares pogovarjamo me pa večkrat pošlje hahahhahah. Ne vem, copatar postajam 😉

hahahahahah…. tole sem v Ljubljani najbrž vzel a ne;))) Draga moja… Sem te mal na stol pribil zdej a ne? 😉
[img]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/c0.129.1170.1170a/s851x315/103595756_2768234653288959_5834637929784113737_o.jpg?_nc_cat=109&_nc_sid=da31f3&_nc_oc=AQlwZJ9gDkQaS0YpE-KekKft3yL_26-uOqMrs3Mo4bxs3qnUJGNSCcZ1hL5x4cTq-Ho&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=18d49c4beaab9c26f1c0a2f759661bb0&oe=5F039235[/img]
[/quote]

To je fake, da bolj ne bi moralo bit. Veljavno bo samo in izključno samo, če zraven slikaš še svojo malenkost skupaj z intimno prijateljico kozico. Kva se model hvališ kako imaš fejst in ta pravo Capra aegagrus hircus. Dj prlep to, ne pa nek račune od macdonaldsa, kdo sploh še je ta frudlfutr? V Maca hodijo reveži ne pa Vaga. Dej no stari, zresn se.

Izredno neodgovorno od zdravnika (???), ki ima odrejeno karanteno zaradi stika s covid pacientom, da hodi v Meka!
Ne samo neodgovorno, tudi kaznivo.

Aja, zjutraj se je katantena iztekla.

Kolikor se spomnim, je on pogosto pisal, da je nekje na Tirolskem, ce me spomin ne vara.
[/quote]

Aha, OK, na Tirolskem imajo potem dražji 20er pack Mcnagcev: 9, 90 evrov, namesto 7, 99, kot je zabeleženo na uradni spletni strani avstrijskega mcDonaldsa v dani povezavi 🙂

Hvala ti Desi, aleluja, vse si pojasnil :D.

OK, sako v vednost: na slovenski Petrol pumpi na mariborski obvoznici proti avstrijski meji v McDonaldsu imajo po ceniku točno enak znesek za20 pack Nuggetsov, kot v Ljubljani, na Celovški napirmer.

Vragsivedi, zakaj jodlarji nimajo poenotenega McDonalds cenika 🙂

Ok, naj Vagabund obrazloži v svojem stilu, zakaj je na njegovem računu cena za 20pack Mcnugov 9,90 eur, če pa je na uradnem avstrijskem McDonalds ceniku cena 7.99 eur? Tudi v Avstriji ne daje McDonalds več franšize zasebnikom – enako kot pri nas ne -da bi iz tega razloga lahko bila upravičena RCV 2,09 evra z isti njihov izdelek. Pane mi pisat, da se je nekdo zmotil pri vnosu v računalnik 🙂

in seveda, Vagabund, se ti opravičujem. Nikakor ne trdim, da si v Sloveniji. Nikoli nisem.

No kaj pa vem. Meni cena ni tako zelo visoka. Tudi v Sloveniji smo že bili v Lescah v meku pa ne vem če je blo kaj dosti ceneje. Ne vem. Bom pa za ostale restavracije tako rekel… Odvisno kje ješ. Midva z mojo rada dobro jeva in če greva ven jest, greva res v malo bolj visoko tandirane gostilne in tam je recimo ena dobra večerja za dve osebi, recimo nekje v treh štirih hodih z izbranim vinom okrog 200 ali 300 eur.
Z otroci (zdaj imamo čisto majhnega dojenčka tudi) ne hodimo veliko ven jest. Picerije so pri nas slabe, ker smo navajeni dobrih slovenskih pic in gremo raje poleti ali ko smo na dopustu dol pri vas na pico. Z otroci gremo na kakšnega pohančka kam ali na kakšne tirolske knedle ali pa nudelne ven.
Evo ena takaa standardna Pommes pa dunajc je nekje 10 eur. Različno no. Če je pa kakšna solatka pa juhca zraven je pa recimo kosilce za enega tam okrog 20 eur s kakšno kokakolo zraven. Ampak to so res vsakodnevno odprte restavracije ki imajo kosila.
Načeloma se mi zdi, da je hrana kar tam tam s slovensko kar se cen tiče, le da je mogoče tukaj malo boljša kvaliteta hrane.
Dražje je pri nas recimo pijača. Pivo nekje 6 eur v gostilni, kokakola dva deci pa nekje 2,50 – 3 eur. Steklenička pa 3 ali 3,5

Aha, OK, na Tirolskem imajo potem dražji 20er pack Mcnagcev: 9, 90 evrov, namesto 7, 99, kot je zabeleženo na uradni spletni strani avstrijskega mcDonaldsa v dani povezavi 🙂

Hvala ti Desi, aleluja, vse si pojasnil :D.

OK, sako v vednost: na slovenski Petrol pumpi na mariborski obvoznici proti avstrijski meji v McDonaldsu imajo po ceniku točno enak znesek za20 pack Nuggetsov, kot v Ljubljani, na Celovški napirmer.

Vragsivedi, zakaj jodlarji nimajo poenotenega McDonalds cenika 🙂

Ok, naj Vagabund obrazloži v svojem stilu, zakaj je na njegovem računu cena za 20pack Mcnugov 9,90 eur, če pa je na uradnem avstrijskem McDonalds ceniku cena 7.99 eur? Tudi v Avstriji ne daje McDonalds več franšize zasebnikom – enako kot pri nas ne -da bi iz tega razloga lahko bila upravičena RCV 2,09 evra z isti njihov izdelek. Pane mi pisat, da se je nekdo zmotil pri vnosu v računalnik 🙂

in seveda, Vagabund, se ti opravičujem. Nikakor ne trdim, da si v Sloveniji. Nikoli nisem.
[/quote]

Jaz tega ne verjamem! Vaga nas testira. On ni REVEŽ. V Mac hodijo reveži, on je pa Gospod z veliko začetnico. Zakaj bi tako prefinjna oseba hodila kupovat škrt robo, ki je štancana za navadno rajo?Ne, to ni mogoče, to ni res. On je gospod doktor, ne pa kahlar.

Ampak… a to imate res v Tirolah „meka“? Al je to s Tirolami vic? Malo tezko si predstavljam. Sem si vedno mislil, da si v „prvaih Tirolah“ in ne v mestu, kjer imaš McD čez cesto.

New Report

Close