Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek HRANA IZ MCDONALDSA

HRANA IZ MCDONALDSA

Ker se mi ravno da: daj beri bolj neselektivno in ne samo v svoji nastrojenosti proti Mek fast fudu – piše v tistem sporočilu jasno in lepo berljivo : ….Sem se pozdravila z lokalnim znancem, zasebnikom, ki ni niti pod razno revež :)”

Ne ti men “stari” – me niti ne poznaš, niti nisem moški.
Vsi premožnejši ki jih dobro poznam, jedo tudi občasno v Meku. Je pa res, da nimajo kakšne ortoreksije, oziroma imajo normalen odnos do prehrane, kot tudi do fast fuda.
Zdaj se pa prosim i-z-š-t-e-k-a-j dol z mojih postov.
[/quote]

Pa ne no, stara, starči, stari, vaga, ljubica, vagica ne se razburjat. Dejstvo je, da Bogataši ne jejo škrt hrane. To je dejstvo. Tako dejstvo kakor to, da je nebo modro. Bogataši ne jedo slabe hrane. Ti ne poznaš bogatašev, ti poznaš kredit-bogataše. To pa niso pravi Bogataši – z veliko začetnico, ne z majhno.

Vagica, no, daj bodi resn/a: 1 koza te ne naredi bogataša.

Ker se mi ravno da: daj beri bolj neselektivno in ne samo v svoji nastrojenosti proti Mek fast fudu – piše v tistem sporočilu jasno in lepo berljivo : ….Sem se pozdravila z lokalnim znancem, zasebnikom, ki ni niti pod razno revež :)”
[/quote]

Kakor bi rekel veliki modrec Janša: in jutri bodo leteli sloni po zraku.

P.s: Mc = je hrana slabe kakovosti, katera ciljna skupina je neuka R-A-J-A. To pri nas vsak dohtar pove.

Chicken Burger ni isto kot McChicken

O ne, a to pomen, da se Vagabund hvali, da kupuje fastfood?! Otroke pita s hitro prehrano? Kakšen oče je to? Ne morem verjet. 6 letniku kupit procesirano hrano? Oprostite ampak to je oblika zlorabe. Tisti, ki namerno kupuje otrokom tako hrano … pa saj to je … brez besed sem Sramota.

https://www.youtube.com/watch?v=mKwL5G5HbGA

V službi si na Tirolskem, tam so te poslali v karanteno – kako to, da je račun iz Beljaka?

Ful pogrešam McDonaldsovo kavo, kot jo imajo v Nemčiji ali pa recimo v Budimpešti.

No, zakaj ni odgovora?
Od kje je račun, pa so že napisali, saj je na računu ATU številka, po kateri se najde lastnik.

Daleč od tega, da bi bila njegov advokat. Tudi jaz sem včasih zgrožena ob njegovih zapisih. Ampak zdaj vidim, da človek namerno provocira. Zakaj?
Zato ker je bil eden zelo dobrih komentatorjev v začetku in tisti, ki smo dolgo tukaj vemo, da je imel Vagabund zelo dobre prispevke, dokler se niso našle neke tetke, ki so se odločile, da je njegova popularnost previsoka in ste ga začele namerno pljuvat. Vsako njegovo dobro temo ste zapeljale dobesedno na gnoj.
Zdaj vas pa heca malo in prav ima.
In s temle računom danes je marsikaterim nam Monkam dokazal, da bo kar držalo vse tisto kar je govoril on. Nekdo očitno namerno zbija njegovo avtoriteto. Ampak glej, enkrat vse pride na dan. In tudi tole je, se strinjaš?
[/quote]

A tiste dobre komentarje, kake ljudi pripeljejo na urgenco, pa kake prashice so medicinske sestre? A to so zate dobri komentarji?

Midva s starim v mekiju :)) nikoli ne jeva. Otroka pa občasno, tako da nimam pojma kaj imajo v mekiju. Mi pa mrak pade na oči ko sin vcas domov prinese tiste piščančje nagce, ko že na daleč vidiš da so polni nezdrave mascobe

Reci staremu, naj proba onega iz “signature collection” z jajci in slanino… Ne vem, kaksno ime ima v Sloveniji. Lahko poskusis kak pajs tudi sama. 😉

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Zdaj, to lahko clovek razume na vec nacinov… sedaj sem pred odlocitvijo, kako se odzvati…. Hmmm… Mislim, da je najbolje reci: Hvala. Me veseli, da se se komu dopade moj outfit.[/i]

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Bogataši ne jejo škrt hrane. To je d-e-j-s-t-v-o. Mcdonalds = škrt hrana. Štekaš, stari?
[/quote]

pred Macom so verjetno na leasing in kredit. Vse skup je fejk.

Pravi bogataši jedo v restavracijah z Michelinovim zvezdicam. Rezervirano vsaj 2 dni prej.

Ne pa, da čakajo (v avtu) v koloni, da pridejo na vrsto, kjer bodo dobili hrano v papirnati vrečki.
Eh, ja.

pred Macom so verjetno na leasing in kredit. Vse skup je fejk.

Pravi bogataši jedo v restavracijah z Michelinovim zvezdicam. Rezervirano vsaj 2 dni prej.

Ne pa, da čakajo (v avtu) v koloni, da pridejo na vrsto, kjer bodo dobili hrano v papirnati vrečki.
Eh, ja.
[/quote]

Planšarska troletina je poskušala z računom dokazat, da je verodostojen vzdevek. Se je pa samo razkrinkal, da je navaden lolek. Najstnika razumemo, da se kdaj pregreši s Mc, ampak, da pa otroke pitaš s tisto hrano in da se s tem še hvališ … fuj.

Može seljak iz sela ali ne može selo iz seljaka.

Reci staremu, naj proba onega iz “signature collection” z jajci in slanino… Ne vem, kaksno ime ima v Sloveniji. Lahko poskusis kak pajs tudi sama. 😉
[/quote]

Ej Desi, a v Nemčiji imate tudi koncept “Mein Burger” , da si ga lahko sam sestaviš, tako kot imajo Avstrijci napirmer? Tisti burgerji so pa top. Posebna linija. Če bi to imeli pri nas, bi pa me zvleklo tja kar nekajkrat na leto 😉

https://www.renelamberti.de/mcdonaldsmeinburger

https://www.horizont.net/medien/nachrichten/-McDonalds-meldet-Rekordteilnehmerzahlen-bei-Mein-Burger-105372

Ej Desi, a v Nemčiji imate tudi koncept “Mein Burger” , da si ga lahko sam sestaviš, tako kot imajo Avstrijci napirmer? Tisti burgerji so pa top. Posebna linija. Če bi to imeli pri nas, bi pa me zvleklo tja kar nekajkrat na leto 😉

https://www.renelamberti.de/mcdonaldsmeinburger

https://www.horizont.net/medien/nachrichten/-McDonalds-meldet-Rekordteilnehmerzahlen-bei-Mein-Burger-105372
[/quote]

Joj, nisem imel za mar… ampak nisem se nikjer opazil. Ne znam ti povedat.

Zdaj, to lahko clovek razume na vec nacinov… sedaj sem pred odlocitvijo, kako se odzvati…. Hmmm… Mislim, da je najbolje reci: Hvala. Me veseli, da se se komu dopade moj outfit.[/i]
[/quote]:)))) Čisto skromno ste lahko rekli Hvala…
Ker pa ste spet nekaj dodali se moram pa spet truditi s pojasnilom.
Ni mi všeč celoten izbor, samo jaknica je wouw s tisto srajčko 🙂
Spodnji del s čevlji vred….pa bi vas pa v celoti preoblekla…Tak 🙂

Joj, nisem imel za mar… ampak nisem se nikjer opazil. Ne znam ti povedat.
[/quote]

Če boš imel priložnost, preizkusi kakšnega, pa poročaj. So pa tudi drugačni kruhki, malo večji, ne tako sladki.

Vagabund Soriii ne vem kako smo od Meka prišli na čevlje 🙂

zakaj že
10 Jun 2020 07:43
zakaj že je napisal/a: ↑
V službi si na Tirolskem, tam so te poslali v karanteno – kako to, da je račun iz Beljaka?
No, zakaj ni odgovora?
Od kje je račun, pa so že napisali, saj je na računu ATU številka, po kateri se najde lastnik.

zakaj že
10 Jun 2020 07:43
zakaj že je napisal/a: ↑
No, zakaj ni odgovora?
[/quote]

Na računu piše ATU37027105

Google najde ob vpisu tega https://www.firmenabc.at/kraemmer-gmbh_ILWA

auskunftei, zur Verfügung gestellt.Krämmer GmbH

Hauptplatz 8
9500 Villach

Firmenbuchnummer:
FN 49096 a

UID-Nummer:
ATU37027105

Beginndatum der Rechtsform:
1988-06-10

Tätigkeitsbeschreibung:
Führung von Mc-Donalds Restaurants.
Handelnde Personen:

Geschäftsführer
Herr Krämmer Reinhard
Privatperson
alleinvertretungsberechtigt

Gesellschafter
Herr Krämmer Reinhard
Privatperson
Anteil: 100,00{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}

Beteiligungen von Krämmer GmbH:

Komplementär
Krämmer Steiermark GmbH & Co KG

Kako pa gresta skupaj Mek iz Beljaka in karantena na Tirolskem, pa res še vedno ne vemo.

Hauptplatz 8
9500 Villach

Firmenbuchnummer:
FN 49096 a

UID-Nummer:
ATU37027105

1988-06-10

Tätigkeitsbeschreibung:
Handelnde Personen:

Geschäftsführer
Herr Krämmer Reinhard
Privatperson

Gesellschafter
Herr Krämmer Reinhard
Privatperson
Anteil: 100,00{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}

Komplementär

Kako pa gresta skupaj Mek iz Beljaka in karantena na Tirolskem, pa res še vedno ne vemo.
[/quote]

Ne gresta. Skupaj pa gresta odprtje meje A-SLO in izletek v Villach, ups, Beljak.

Ne gresta. Skupaj pa gresta odprtje meje A-SLO in izletek v Villach, ups, Beljak.
[/quote]

Kvariš igro, ker tako komentiraš!
Pa vendar vidiš, da je vaga oh in sploh vljuden, prijazen resnicoljubnež.

Kvariš igro, ker tako komentiraš!
Pa vendar vidiš, da je vaga oh in sploh vljuden, prijazen resnicoljubnež.
[/quote]

Ups 🙂
Zanimivo je tudi, da forumski bergdoktor plačuje z gotovino, saj kakšno kreditno kartico pa menda ja premore.

Hauptplatz 8
9500 Villach

Firmenbuchnummer:
FN 49096 a

UID-Nummer:
ATU37027105

1988-06-10

Tätigkeitsbeschreibung:
Handelnde Personen:

Geschäftsführer
Herr Krämmer Reinhard
Privatperson

Gesellschafter
Herr Krämmer Reinhard
Privatperson

Komplementär

[/quote]

Hvala za dokaz in podporo 🙂

New Report

Close